Taksirle Kemik Kırığına Neden Olacak şekilde Yaralama
ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA...
KONU : KISACASI TRAFİK KAZASI (YARALAMALI) BİR YARDIMCI OLUMUSUNUZ NASIL BİR CEZA ALABİLİRİM 02.09.2008 DE DURUŞMAM VARDA....
DAVACI : K.H
MAGDUR : 2002 DOĞUMLU BİR ÇOCUK
MÜŞTEKİ : F.T
ŞÜPHELİ : BEN
SUÇ : TAKSİRLE KEMİK KIRIĞINA NEDEN OLACAK ŞEKİLDE YARALAMA
SEVK MADDEDİ : T.C.K 89/1 - 89/2 b. 53/6
DELİLLER : MÜŞTEKİ BEYANI, ŞÜPHELİ SAVUNMASI , ADLİ TIP RAPORU, OLAY TUTANAĞI, YAKALAMA TUTANAĞI, GÖRÜŞME TUTANAĞI VE EVRAK İÇERİĞİ
ŞORUŞTURMA EVRAKI İNVELENDİ :
ŞÜPHELİNİN OLAY GÜNÜ KULLANDIĞI 06... PLAKALI ARACI İLE 9. SOKAK KAVŞAĞINA DOĞRU GİDERKEN YOLA ÇIKAN MAĞDURA ÇARPARAK YARALANMASINA NEDEN OLDUĞU, MAĞDURDA OLUŞAN YARALANMANIN YAŞAMI TEHLİKEYE SOKACAK NİTELİKTE OLMADIĞI , BASİT BİR TIBBI MÜDAHALE İLE GİDEREBİLECEK ÖLÇÜDE HAFİF NİTELİKLİ OLDUĞU, KEMİK KIRIĞINA NEDEN OLDUĞU, SOL ÖN ÇİFT KIRIĞININ YAŞAM FOKSİYONLARINI 3 (ÜÇ) ORTA DERECEDE ETKİLEDİĞİ, MÜŞTEKİNİN UZLAŞMAK İSTEMEDİĞİ, ŞÜPHELİNİN TAKSİRLE KEMİK KIRIĞINA NEDEN OLACAK ŞEKİLDE YARALAMA SUÇUNU İŞLEDİĞİ EVRAK İÇERİSİNDEN ANLAŞILDIĞINDAN ;
ŞÜPHELİNİN MAHKEMENİZDE YARGILANMASININ YAPILARAK EYLEMİNE UYAN YUKARIDA YAZILI SEVK MEDDALERİCEZALANDIRILMASINA KARAR VERİLMESİ KAMU ADINA TALEP VE İDDİA OLUNUR.
Re: Taksirle Kemik Kiriğina Neden Olacak şekilde Yaralama
Bana Kimse Yardimci Olamazmi Yaa....
Re: Taksirle Kemik Kırığına Neden Olacak şekilde Yaralama
kimse yokmu burada bu soruya cevap verecek ?????
Alıntı:
denizlem78 rumuzlu üyeden alıntı
ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA...
KONU : KISACASI TRAFİK KAZASI (YARALAMALI) BİR YARDIMCI OLUMUSUNUZ NASIL BİR CEZA ALABİLİRİM 02.09.2008 DE DURUŞMAM VARDA....
DAVACI : K.H
MAGDUR : 2002 DOĞUMLU BİR ÇOCUK
MÜŞTEKİ : F.T
ŞÜPHELİ : BEN
SUÇ : TAKSİRLE KEMİK KIRIĞINA NEDEN OLACAK ŞEKİLDE YARALAMA
SEVK MADDEDİ : T.C.K 89/1 - 89/2 b. 53/6
DELİLLER : MÜŞTEKİ BEYANI, ŞÜPHELİ SAVUNMASI , ADLİ TIP RAPORU, OLAY TUTANAĞI, YAKALAMA TUTANAĞI, GÖRÜŞME TUTANAĞI VE EVRAK İÇERİĞİ
ŞORUŞTURMA EVRAKI İNVELENDİ :
ŞÜPHELİNİN OLAY GÜNÜ KULLANDIĞI 06... PLAKALI ARACI İLE 9. SOKAK KAVŞAĞINA DOĞRU GİDERKEN YOLA ÇIKAN MAĞDURA ÇARPARAK YARALANMASINA NEDEN OLDUĞU, MAĞDURDA OLUŞAN YARALANMANIN YAŞAMI TEHLİKEYE SOKACAK NİTELİKTE OLMADIĞI , BASİT BİR TIBBI MÜDAHALE İLE GİDEREBİLECEK ÖLÇÜDE HAFİF NİTELİKLİ OLDUĞU, KEMİK KIRIĞINA NEDEN OLDUĞU, SOL ÖN ÇİFT KIRIĞININ YAŞAM FOKSİYONLARINI 3 (ÜÇ) ORTA DERECEDE ETKİLEDİĞİ, MÜŞTEKİNİN UZLAŞMAK İSTEMEDİĞİ, ŞÜPHELİNİN TAKSİRLE KEMİK KIRIĞINA NEDEN OLACAK ŞEKİLDE YARALAMA SUÇUNU İŞLEDİĞİ EVRAK İÇERİSİNDEN ANLAŞILDIĞINDAN ;
ŞÜPHELİNİN MAHKEMENİZDE YARGILANMASININ YAPILARAK EYLEMİNE UYAN YUKARIDA YAZILI SEVK MEDDALERİCEZALANDIRILMASINA KARAR VERİLMESİ KAMU ADINA TALEP VE İDDİA OLUNUR.
Sayın Deniz,
Ben bu raporda büyük bir çelişki görüyorum. Yaşam fonksiyonlarını 3. derecede etkileyecek kemik kırığı basit bir tıbbi müdahale ile giderilemez. Böyle bir rapor düzenlenemez.Siz bu raporu buraya yazarken kendinizden bir şeyler eklediniz mi?
aynen geçtim tebligatı hiçbir yerinde bir oynama yoktur arkadaşım...
Alıntı:
denizlem78 rumuzlu üyeden alıntı
aynen geçtim tebligatı hiçbir yerinde bir oynama yoktur arkadaşım...
Sayın Deniz,
Bu durumda öncelikle bu çelişkinin giderilmesi gerekmektedir. Yaralanmanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek hafif bir durum mu olduğu, yoksa hayat fonksiyonlarını 3. derecede etkileyecek bir kemik kırığı mı olduğunun açıklığa kavuşturulması gerekecektir.
Yargıç bunun ortaya çıkarılması ve rapordaki bu çelişkinin giderilmesi için dosyayı Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderecek, söz konusu raporu yazan hekim hakkında da yasal işlem başlatılabilecektir.
Zira hiç bir yargıc böyle çelişkili bir rapor üzerine karar vermek istemez.