3,5ay once bıcaklandığım için dalağım alındı.suan sanırım askere gıdemeyecegım.askere gidemeyen çürük raporluların memur olamayacagı dogrumudur?suan ingilzce ögretmenlığı bölümünde okuyorum okulu bıtırınce askerlık yapmazsam memur olamazmıyım?
Printable View
3,5ay once bıcaklandığım için dalağım alındı.suan sanırım askere gıdemeyecegım.askere gidemeyen çürük raporluların memur olamayacagı dogrumudur?suan ingilzce ögretmenlığı bölümünde okuyorum okulu bıtırınce askerlık yapmazsam memur olamazmıyım?
Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.Sorunuza gelince yapacağınız memuriyet görevi ile alakalı alacağınız raporun muhteviyatı önemlidir türkiyenin her yerinde iklim şartlarında vs görev alabilir tarzında bir rapor istenir ve raporda rahatsızlığınız buna engel olmadı belirtilir ise memur olabilirsiniz.örneğin: kulaklarınızda işitme kaybı var diyelim bir miktar.ancak gelen rapor şöle olacaktır büyük ihtimal ile.işitme ile alakalı işlerde çalıştırılamaz.ancak işitme ile ilgili alakalı olmayan işlerde çalıştırılabilir dendiği zaman sonuç bölümünde memur olabilir dendi an memur olabilirsiniz.Dalağınızın alınmasının memur olur raporuna ters etki edeceğini düşünmemekteyim.Ancak size 2 tavsiyem olucak güvendiğiniz bir hekim e bu konuyu danışın ve olayın hukuki boyutu için bir avukattan yardım almanızı öneririm.saygılarımla.