dardayım rumuzlu üyeden alıntı
3 yıldır hayatınızda başka birisi var ve siz 3 yıl beklediniz ayrılmak için neden acaba.. diğer yandan hayat arkadaşınız da (!) sizinle beraber bu 3 yılı bekledi.. çok etik gelmedi açıkcası..yaşadığınız karmaşık durumu onayladığım söylenemez.. zira bu sitedeki bir çok üye sizin ve hayat arkadaşınızın (!) yaşadığı türden beraberliklerden müzdaripler..
masum yada suçlu, etik olarak eşlerinize (gerçi sizin hayat arkadaşı deyimizin terimleri birbirine karıştırıyor ama ) yaptığınız kabul edilebilir bir durum değil. söylemlerinizle kusurunuzu yumuşatmak gibi de bir tavır sezinledim.
durumunuzu tasvip etmemekle birlikte.. tecrübe sahibi birisi olarak görüşlerimi belirtmek isterim.
Hayat arkadaşınızın eşi ( bunu anlamadım sizin hayat arkadaşınız iken bir başkasının eşi olması abuk bir durum ) eğer dava aç yasa neyi öngörüyorsa o olsun dedikten sonra bu yaklaşımından vazgeçipte mahkemede görüşürüz durumuna geldiyse elinde sağlam deliller olabilir.. durumunuzu yani hayat arkadaşınız (!) ile aranızdaki hayat arkadaşlığını (!) ispatlayacak olursa zorlanırsınız.. telefon hattının kartının kırılması önemli değil.. o kırıldı ise bu gün siz hayat arkadaşınız (!) ile nasıl iletişim kuruyorsunuz posta güvercinimi, dumanlamı işaretleşme yoksa özel ulakmı.. sonuçta sizde teknolojiyi kullanıyorsunuz. tc kimlik numaralarınız / cep tel numaralarınız / cep telefonlarınızın İMEİ numaraları, e-mail adresleriniz / msn Adresleriniz gibi bir çok unsur kullanılarak GSM opertatörlerinden MSN için FBI dan TELEKOMDAN ve diğer ISS (İnternet Servis Sağlayıcılardan) geçmişe dönük görüşme kayıtlarını isteyebilir, elde edebilir.. bunlarda hakim açısından sizinle hayat arkadaşınız arasındaki beraberliğin varlığına dair KARİNE nin oluşmasına yeterli olur düşüncesindeyim.. bu durumda beyefendinin (hayat arkadaşınızın hala soyadını taşıdığı yasal eşinin) işine yarayacak durumlardır. diye düşünüyorum..
ama merak etmeyin hakimler kapıdan girdiklerinde gözlerinin içine baktıklarında ve birazda dava dosyasına baktıklarında emin olun kimin ne kadar kusurlu olduğuna daha davanin ilk celsesinde kakar verecek kadar tecrübeliler..
hatta bir arkadaş yazmıştı yanlışmı biliyorum öyleyse düzeltsinler lütfen..tanık kapıdan girdiği anda hakim "çıkartın bunu dışarı yalan söyleyecek bu" demiş.. herkes şaşkın sormuşlar "ama sayın hakimim nereden biliyrosunuz" hakim.." gözlerinden belliydi" demiş..
geçmiş olsun.. allah kolaylık versin..