Sona eren tecil süresi ve tekrar erteleme
:mahcup: Ben 2006 fakülte mezunuyum ve 1982 doğumluyum 2008 kasım ayında tecil sürem doluyor ancak ben ailevi ( çocuğum olacağından ) nedenlerden, bir daha ki döneme gitmek istiyorum ve bildiğim kadarıyla heyet raporu almam gerekiyor 25 günlük falan ; şimdi benim askerliğimi etreletmem için heyet raporunu ne zamanlar içinde almam lazım, parca parca rapor alabiliyor muyuz ?
hiç bir şekilde sınavlara girmez ve bakaya olursam ( polis memuruyum ) beni nasıl etkiler ; yani ne zaman askere alırlar?
ben tuncelide görev yapıyorum ve burada ki askerlik şubesinde bena birisi 1 kasım ile 25 kasım arası raporlu olmalısın dedi, başka memur da 30 kasım dan itibaren dedi aklım karıştı
a c i l ll ll ll YARDIM CEVAPLARINIZI BEKLİYORU.... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.:(
Re: Sona eren tecil süresi ve tekrar erteleme
Hala Cevap Veren Yok Mu
Bene Bi Yardim Edin Yaaa!!!!!!
aynı dert benim başımda da var arkadaş..eğer birşey öğrenirsen burada paylaşır mısın..parça rapor kabul ediliyormuymuş veya hiç sınava girmezsek ne oluyormuş..
Arkadaşım bu konuda forumda çeşitli yerlerde bilgi var zaten araştırsaydın görürdün ama yinede bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
...30 kasım- 25 aralık arası raporlu olman gerek. Heyet raporu olması şart değil. Parçalı raporlar kabul ediliyor. Ama raporların tarihleri arasında boşluk olmamalı.
...Eğer rapor almazsam ne olur demişsin. Bakaya kalıp rapor almadığın zaman ceza alırsın. Bildiğim kadarıyla bu ceza para cezasına çevirliyor ama ne kadar tam bilmiyorum. Eğer ceza alırsan, mahkeme sonucu çalıştığın kuruma bildirildiği için askere gitmek zorunda kalıyorsun zaten.
...Ama sen rapor almaya bak yoksa askere gitmelisin.