-
Dolandırıcı mıyız?
sayın arkadaslar
olayı kısaca soyle anlatayım basımızan bır olay gectı abim ben ve babam 2 sirkete sahiptık ama sirketin bir tanesi 4 sene önce yengemin uzerine kurulmus olup daha sonra babamın uzerine gecirdik benım ve abimin sirkette resmen bir ilişkisi yok zaten ben kurulurken yurtdısındaydım neyse devam edeyim gün geldi biz cekleri factoringlere kırdırmaya basladık uzun bir sure boyle devam etti birgün oldu ve biz odeyemez hale geldik ve hakkımızda davalar acılmaya basladı dolandırıcık ve benzeri davalar bu bana cok dokundu kaldıramıyacagım konular olusmaya basladı ve sonunda yengemızde sıkayetci oldu cekler konusunda ben imzalamadımda falan filan diye zaten hakımızda dava acanda sadece bu factorıng oldu ama herseyımıze haciz koydular evlere arabalara neyse ama bu işlemler yapılırken bize hic bir fatura veya makbuz verilmedi ve ayrıca bu arkadaslar butun donen ceklerini bizim dosyamıza eklemıs ve bizi nitelikli dolandırıcı olarak goruyorlar ama orda bır suru ısım geciyor ve abim babam bu kişileri tanımıyorlar simdi konunun sonuna gelelim suanda cebimizde bir kurus para kalmadı ama sunu sormak istiyorum abim babam ailem gercekten dolandırıcımı???
-
Re: Dolandırıcı mıyız?
yorumlarınız beklıyorum arkadaslar...