Kredi kartı borcu ehliyet almamaengel olur mu?
merhaba yardımı dokunabilecek avukat abilerime ve ablalarıma simdiden tsk ederim...ben askerden once 3bankadan lımıtlerı cok dusuk kredı kartı aldım askere gıderken toplam borcları 700-800 ytl gıbı bır mıktardı benım ÖZ babam ben hallederım dedı fakat annemle ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu ben askerden geldıgımde borc baya bırıkmıstı odıyemedım halada odıyemıorum anneme zarar gelmesın dıe evden ayrıldım..sabıka kaydı aldımonda bısey cıkmadı..yaklasık 3 yıldır borcum var bı kac yerde calıstım ama oda anca benı gecındırıor sımdı ben ehlıyet almak ıstıorum cunku o zaman daha ıı bır ıs bulabılecem bunun ıcın emnıyete ehlıyetımı almaya gıttıgımde bır sorun yasarmıyım..tutuklanırmıyım?yardımcı olursanız cok sevınırım....
Re: kredi kartı borcu ehliyet almamaengel olurmu?
Alıntı:
demokan rumuzlu üyeden alıntı
merhaba yardımı dokunabilecek avukat abilerime ve ablalarıma simdiden tsk ederim...ben askerden once 3bankadan lımıtlerı cok dusuk kredı kartı aldım askere gıderken toplam borcları 700-800 ytl gıbı bır mıktardı benım ÖZ babam ben hallederım dedı fakat annemle ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu ben askerden geldıgımde borc baya bırıkmıstı odıyemedım halada odıyemıorum anneme zarar gelmesın dıe evden ayrıldım..sabıka kaydı aldımonda bısey cıkmadı..yaklasık 3 yıldır borcum var bı kac yerde calıstım ama oda anca benı gecındırıor sımdı ben ehlıyet almak ıstıorum cunku o zaman daha ıı bır ıs bulabılecem bunun ıcın emnıyete ehlıyetımı almaya gıttıgımde bır sorun yasarmıyım..tutuklanırmıyım?yardımcı olursanız cok sevınırım....
Öncelikle, borçlarınız kesin yasal takibe girmiştir. İcraya verildikten ve size tebliğ edildikten sonra mal beyanı yapmanız istenecektir. Ben, tebliğin size ulaşamamasından ötürü mal beyanı disiplin cezası uygulandığını düşünmüyorum. Dolayısıyla hakkınızda bir tutuklama kararının çıkmış olmaması lazım.
Bu arada, hiç bir şekilde kredi kartı borcu ehliyet almanıza engel değildir. Çalışacaksınız ki para kazanacaksınız, değil mi? :)
Re: Kredi kartı borcu ehliyet almamaengel olur mu?
öncelikle verdiginiz bilgilerden dolayı tsk.ederim benım gazetede okuduguma gore mal beyanından bulunmamaktan dolayı oluşabilecek ceza kaldırıldı..çünkü işe girip para kazanacagım işim hazır ama trafik bürosuna ehliyetimi almak icin harc yatırırken oradan yapılan kontrol sonucu bisey cıkarmı endişem bu?gbt me etki edermi?gbt de görünürmü?