-
Kayıp Aranıyor İlanı
Merhaba
Devam eden boşanma davamdan dolayı eşim ile 14 aydır ayrıyız.
Bayramın 3 günü eşimin ikamet ettiği yeri arayıp çocugumun bayram kutlamasına gelecegını söylediğimde eşimin annesi eşimin çalıştıgı yer tarafından gelen telefon ile işe gittigi söylemiştir akabınınde çalıştıgı yerı aradıgımda telefon bakan olmadıgı gibi aynı gün gece aradıgımda evde olmaması annesı tarafında kendisine ulasamadıklarını nerede oldugunu bilmediklerini ertesi gün tekrar aradıgımda annesi tarafında söylenen patronu ile tatıle çıktı sözünün üzerine e-mail yolu ile eşimin resmini adını soyadını kullanarak ilk ilanı kayıp aranıyor diye ikinci ilanı ise ertesi gün patronu ile tatıle çıkmış aramaya gerek yok ve firma sahıbının adının geçtiğini bunu açıklamaları gerektıgı tarzda e-mail attım.
Atmış oldugum bu e-mail aile büyügünün oglunun mail adresi,ve çalıstıgı yerın patronu olan kişinin mail adresi bu adreslere facebook kanalı ile ulaştım (basit ruhlu olduklarından erkek degılde bayan adı ile davet yollandıgında direk kabul ediyorlar) nedeni ise çalıştıgı yerdeki firma sahıplerinin ki bunlardan biri avukattır ve eşimin vekili oldugunu söyleyerek şahsımı aramıştır(avukatlık hukuku forumunda) farklı konuşmalarından dolayı gelecekte lazım olur diye bu yola basvurdum.
Sorum:E-maillerde hakaret,tehdit,firma ismi,eşim hariç başka isim ve resim yok,sadece annesinin sarf ettiği sözler,facebook'ta açmış oldugum profil isimleri ile kimse yok,kullanılan profil resimleride at,eşek,avatarlar,çizimler bu konuda şahsıma dava acılırmı.
Süren boşanma davamızda mk'na göre hale eş sayılmamızdan dolayı!!! eşimin yaptıgıda suç teşkil edermi.
SAYGILARIMLA