Sigortasız kapıcı çalıştırmışlar
Satın aldığımız evde daha 2 senemizi doldurmadık.
Bizden önce sigortasız kapıcı çalıştırmışlar ve bir şikayet sonrasında dava başlamış.
Ben evi satın almadan 1-2 ay önce kapıcımızın sigortası yapılmış. Ama dava devam ediyor.
Ben her ay bu dava için avukat ücreti ödüyorum, ödemeli miyim? Dava 4 senedir devam ediyormuş, daha sonuçlanmamış.
Benden önce olmuş bir olay, benim hatam değil. Bu borçlardan ve ücretlerden kurtulmamın bir yolu var mı acaba?
Teşekkürler, saygılar...
Re: Sigortasız kapıcı çalıştırmışlar.
maalesef hala ödemelisiniz.mesuliyet sizede düşüyor.ayrıca dava yı kaybedeceğiniz kesin zira bu tür davaları kazananı hala hatırlamıyorum.başımızdan geçti nafile.
yapabileceğiniz şey ,davayı kaybetme riskiniz çok olmasına rağmen avukata ihtiyaç var .ödemeye devam etmeniz. daha sonra size yansıtılan cezaları eski mal sahibine rucu etme hakkınız var.eski mal sahibinin adresini kaybetmeyin
Re: Sigortasız kapıcı çalıştırmışlar.
Alıntı:
becozyme rumuzlu üyeden alıntı
maalesef hala ödemelisiniz.mesuliyet sizede düşüyor.ayrıca dava yı kaybedeceğiniz kesin zira bu tür davaları kazananı hala hatırlamıyorum.başımızdan geçti nafile.
yapabileceğiniz şey ,davayı kaybetme riskiniz çok olmasına rağmen avukata ihtiyaç var .ödemeye devam etmeniz. daha sonra size yansıtılan cezaları eski mal sahibine rucu etme hakkınız var.eski mal sahibinin adresini kaybetmeyin
cevabınız için teşekkür ederim.