Kiracım 2 aydır eve giremiyor 7 aylık kira borcu var, eşyalarını haczettirebılır miyim?
8 senelık kiracım annesı oldukten sonra 7 aydır kıra vermıyor.telefonlarımıza cevap vermedi hiç.bizi de aramadı.ben de buna dayanarak tespit amaclı hakım kararıyla cılıngırle bırlıkte kapıyı actık ve esyaların evde oldugunu görduk.evi boşaltmamıs.kıracının aynı sehırde kız kardesı var onu ne kadar aradıysak da bızı sureklı oyaaladı.adam 2 aydır eve gıremıyor evde esyaları var ve bı kez olsun bızı aramadı esyalarını alabılmek ıcın.ben ise esyalarını haczettırmek ıstıyorum.ama adama teblıg edecek adresımız yok cunku eve anahtarı olmadıgı ıcın gıremıyor.sadece kız kardesını bılıyoruz.onun adresıne ıhtar ceksek olur mu.kız kardesı de ıhtarı kabul etmez muhhtemelen kıracıya bızzat ulasmamız lazım.bu durumda ne yapılabılır.(kıra kontratımız yoktur )yardımcı olursanız sevnırım.teşekkurler
Re: (çok ilginç)Kiracım 2 aydır eve giremiyor 7 aylık kira borcu var, eşyalarını haczettirebılır miyim?
arkadaşlar oruma mumkunse acıl cevap yazabılırmısınız.
Re: Kiracım 2 aydır eve giremiyor 7 aylık kira borcu var, eşyalarını haczettirebılır miyim?
muhtarda kaydı varsa onu kullanın, 35 e göre teblig yapın
veya uğraşmayın , çilingirle girin içeri, eşyaları atın dışarı.
biz son seçeneği kullandık, 2 koltuk vardı zaten, onuda attık gitti.
ha sonradan sizi dava etmemesi için, içerde hangi eşyalar var neler yaptınız bir şahit eşliğinde işlem yapın
apartman aidat borcuda vardır muhtemelen, yöneticiyi alın mesela yanınıza