Sitem Hakkında Bir Sorum Olacak
Merhaba,
Video izleme sitem var. Sitemde arama kısmı ve bu arananları kaydetme alanı var. Aranan şeyler kaydoluyor. Fakat, aranan kelimeler içinde " ÇP, lseli vs. " gibisinden hassas kelimeler var. Ama sitemde o tür içerikler KESİNLİKLE YOKTUR. Aramaları kaydettiği için vede siteadi.com/aranan.html gibi sayfaları kaydettiği için sorun olurmu. Kesinlikle o tür içerikler yoktur.
Herhangi bir sorun olur mu?
Saygılar...
Re: Sitem Hakkında Bir Sorum Olacak
ben google'dan birşey aradığımda tıkladığım linkte eğer o aradığım yoksa, yani sitenin webmasteri sırf pagerank için olan olmayan ne varsa bütün kelimeleri eklediyse ağzıma geleni sayıyorum. senin kelimelerin ahlaksızlıktan da öteye geçmiş. herhalde daha çocuksun... bırak bu işleri... siteden para kazanamazsın, sadece hamallığını yapar durursun... kimseye de yaranamazsın. insanları kandırdığını sanarsın ama sadece kendini kandırırsın... bu cevap sana çok bile...
yani herhangi bir parasal ceza söz konusu değil ? :)
Ortada suç yokki ceza olsun :) Önemli olan sitenin içeriği yoksa arama kısmına her isteyen istediği şeyi yazabilir.Bu mantıkla ben istediğim siteyi kapattırırım.Rahat ol :)
kardeş bişi olmaz güzel hit alırsın devam et ;)
arkadaşlar bu şahsa "birşey olmaz" türünden cevaplar veriyorsunuz ama bahsettiği ÇP'nin ne olduğu konusunda fikriniz yok sanırım!!! yardım etmeye bile değmez!!!
Alıntı:
asf~~ rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Video izleme sitem var. Sitemde arama kısmı ve bu arananları kaydetme alanı var. Aranan şeyler kaydoluyor. Fakat, aranan kelimeler içinde " ÇP, lseli vs. " gibisinden hassas kelimeler var. Ama sitemde o tür içerikler KESİNLİKLE YOKTUR. Aramaları kaydettiği için vede siteadi.com/aranan.html gibi sayfaları kaydettiği için sorun olurmu. Kesinlikle o tür içerikler yoktur.
Herhangi bir sorun olur mu?
Saygılar...