Savcılık neden çalışmamakta ısrar ediyor anlamıyorum
degerli arkadaşlarım bundan 1 yıl önce görev için gittigim istanbulda kredi kartlarım çalındı.kartlar kullanmadığım oldugundan çalındıgını önce fark etmedim fark ettikten sonra bankalarla iletişim kurdum ve yaklaşık 1400 ytl cekilen paranın hangi subeden hangi bankamatikten saat kaçta hangi gün çekildiği bilğilerini aldım ve bu bilgileri dilekçe ile anlattım.hatta para cekilen bankamatiklerde kamera olmadığını ve mobese kameralarını gördüğünü beliirttim ama bu kadar hazır bilgi sunmama ragmen bir yıldan fazla zamandır hala cevap gelmedi ve savcıyı aradığımda(başka şehirde oldugumdan) telefonla arayamayacagımı orda olunca bilgi vereceğini kaba bir uslupla ifade etti.ist giden arkadasımı durumu ögrenmesi için savcıya gönderdim bu seferde bilgi veremeyeceğini gene aynıu uslupla belirtmiş.adalet sistemimiz bu kadar aciz durumda mı?savcılığın bulması gereken tum bilgileri hazır vermişken tek yapması gereken mobese görüntülerini bir yazıyla istemesi gerekirken neden hala cevap gelmedi merak ediyorum...
Re: Savcılık neden çalışmamakta ısrar ediyor anlamıyorum
insanların katilleri bulunamıyor sen kartlardan bahsediyorsun
muhtemelen takipsizlik çıkacak, boşuna bir sonuç bekleme
Re: Savcılık neden çalışmamakta ısrar ediyor anlamıyorum
var mı böyle birsey her türlü bilgiyi veriyorum yani amiyane unu sekeri vb. veriyorum çok mu zor polisten kamera kaydı alıp suçluyu yakalamak....bitmişiz desenize