Apartmanda hayvan beslenmesi ( köpek) yasal mıdır? Yasal değilse yönetici olarak ben ne yapmalıyım? Yanıt yazarsanız sevinirim.
Printable View
Apartmanda hayvan beslenmesi ( köpek) yasal mıdır? Yasal değilse yönetici olarak ben ne yapmalıyım? Yanıt yazarsanız sevinirim.
Yönetim planında hayvan beslenemeyeceğine dair bir madde varsa bu takdirde o apartmanda hayvan beslenemez.Apartman sakinlerinden birinin açacağı bir dava ile hayvan beslenmesinin yasaklanmasına karar verilir.Ve icra marifetiyle hayvan tahliye edilir.
Hukuki konularda avukatınızla ortaklaşa hareket etmeniz lehinize olacaktır.
Sayin Hukukcu Arkadaslar,
300 hanelik bir sitede oturuyorum.Sitemizde ben dahil 5 hane evinde kopek besliyor.Y0netim planinda direkt olarak hayvan beslenemez yasagi yok ;genel kurulda karar alinirsa hayvan beslenemez maddesi varmis.Bu yil genel kurulun ilkinde cogunluk olmadigi icin ertelendi ve ikinci toplantida cogunluk olmadan yapildi.Gundem maddelerinde hayvan besleme ile ilgili bir madde gorusulecegi yoktu.toplantiya katilan 70 kisiden 50 kisinin oybirligi ile sitede hayvan besleme yasagi konup mevcut hayvanlarin tahliyesine karar verilmis,1 ay sonra dava acilacak.
Merak ettigim konular : Bu yasal midir ?
- Mahkemede hayvan sahiplerinin sansi var mi?
- Benim blogumda tum komsularim kopegimin gitmemesi icin ne gerekiyorsa yapmaya hazirlar, kopekleri ayri degerlendirme sansimiz varmi ? Ses ve temizlik acisindan tum sitenin bizimle ilgili sorunu yok ;buna yonetim de dahil.
- Genel kurula cagri imza ya da noter kanaliyla yapilmadi,evlere yazi dagitilarak bildirildi, bu nedenle karari iptal ettirebilir miyiz , bunun suresi var midir ?
Sitedeki Hukukcu Arkadaslardan Lutfen yardim rica ediyorum ,cok huzursuzum.