01-07-2008 tarihinde işyerimden emekli oldum. İşyeri zor durumda olduğundan 14 senelik tazminatımı ve 3 aylık maaşımı almadan emekli olarak ayrıldım. Şirket iflas aşamasında ve arazisi başka bir firmaya iyi bir fiyata satılmak üzere. Tüm işlemlerin bitmek üzere olduğunu sağlam kaynaklardan öğrendim. Arazisi satılınca şirket üzerinde başka bir şey kalmayacak. Fakat şirket sahiplerinin alacaklarınızı ödiyeceğiz demelerine ve paranın büyük bir kısmını aldıkları halde bana hiç ödeme yapmak gibi bir niyetleri yok. Oyalama taktiği yapıyorlar. Şimdi şirket arazisi satılır ve şirket fes olursa ben alacağımı nasıl tahsil edecem. Birde araziyi alan firmaya vadeli satıldığı biligisini aldım. Tapu satışı yapılıp vede için protokol yapılacakmış. Arazi satılırsa ve bana ödeme yapmazlarsa ben ne yapabilirim. İlerde şirket ortaklarının şahsi varlıklarına haciz işlemi yapabilirmiyim. Çünkü arazi satışı sonrası iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. çok acil şu aşamada ne yapabilirim. Mahkeme falan olmadan icraya verebilirmiyim. emekli evrağım falan hepsi var. teşekkür ederim.