Cevap: Re: Nafaka Almak İçin
Merhaba,
uc yil gibi bir sure gecmis bu yazinizin uzerinden fakat giris bilgilerimi kaybettigim ve de artik cevabimi aldigim icin yeni cevaplara bakmamisim. Fakat ben bunlari size yazdigim vakitlerde 2000 dogumlu bir evladim vardi ve annemi henuz kaybetmistim, ayrica da hali hazirda calisiyordum. Fakat malumunuz bir cocukla lise mezunu bir insanin kazandigi para ile gecinmek zor.
Eski kocam benim ne annem ne babam. Tazminatlik bir durum olmadigi icin zaten kendime nafaka istemedim istemem, elbetteki onurlu bir davranis degil. Fakat durumlari kendinize gore yorumlayip, sonrada benim "onurlu bir davranis mi?" sorusuna cevap vermemi beklemeniz sizce nekadar on yargisiz ve adil bir davranis? Size soruyorum, sizce ben kandircak adam ariyor olsam mahkemede neden bu adamin canina okumadim? Lutfen, insanlara bu tur ithamlarda bulunmadan once birkac soru ile anlamaya calisin. 2008 yilinda yazilmis bu yazi, suan kalbimi cok kirdi ve sizin gibi insanlarin varligini bilmek beni daha da cok uzuyor. Eger yargilamaya yetkili goruyorsaniz kendinizi, en azindan yargilamadan once insanlarin ifadesine basvurun. On yargidan vazgecin. boylelikle gercek magdurlari gorebilir ve adaletli olabilirsiniz.