Merhabalar,
Ben kardeşimi geçen sene eylül ayında kardeşimi özel bir öğrenci yurduna yazdırdım,aslında meb kayıtlı bir yurtmu onu bile bilmiyoruz fakat yurt diye tabir edilen bina tamamen bir apartmandan bozma bir binaydı.Kardeşim kış ayının gelmesiyle birlikte kaloriferlerin doğru dürüst yanmadığı ve kimsenin yurtta kendisiyle ilgilenmediğini söyledi bende bunun üzerine yurt sahibiyle konuşmasını ve ordan çıkmasını söyledim.Konuşma sonunda yurt sahibi yurttan ayrılamıyacağını ve benim imzaladığım (Büyük defter gibi senete benzer bir belge) senet karşılığı ödeyerek çıkacağını söyledi.Bende karşılığını almadığım hizmetin parasını ödemeyeceğimi söyleyip kardeşimi yurttan çıkarttım.Kardeşime bir ev tuttuk ve 1.5 senedir evde kalıyor.Yurtta en fazla 1,5-2 ay kaldı kaldığımız ayların parasını odedık ve bize ödeme karşılığı yazılı bir belge verılmedi.Bugün telefon geldi, yurt sahibinin avukatı olduğunu ve ödememiz gereken 2400ytl senet olduğunu ödeyip ödemiyeceğimizi sordu bende durumu avukat beye anlattım ve almadığım hizmetin karşılığını ödemeyeceğimi söyledim.Avukat beyde tamam sizi icraya veriyorum diyerek telefonu suratıma kapattı.
Eğer icraya verirse benden almadığım hizmetin parasını alabılırlermı ?
İcraya verilirse benim itiraz hakkım varmı ?
Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler