İstanbul Hukuk'a bu sene yerleşip kaydını yaptırmış olanların ayrıyetten ders/dönem kaydı yaptırması gerekiyor mu ?
Printable View
İstanbul Hukuk'a bu sene yerleşip kaydını yaptırmış olanların ayrıyetten ders/dönem kaydı yaptırması gerekiyor mu ?
Hayır, sadece seçmeli ders seçmen gerekiyor. En kolayı sosyolojidir, kolay istiyorsan. =) Ki öyle olmasını isteyeceksin bir iki ay sonra.
Bencede seçmeli derslerden sosyolojiyi seç biraz yoğunluktanda kurtuluyo insan :)
Kayıt olurken seçmeli dersi seçmiştik.
Ben Karşılaştırmalı medenî hukuk dersini seçtim. İleride Uluslararası Hukuk okumak ve o alanda çalışmak istiyorum. O yüzden Karşılaştırmalı medeni hukuku seçtim. Umarın dersin bu alanla bir ilgisi vardır.
Dediğiniz gibi tekrar kayıt yapmak gerekmiyormuş;
Yeni kayıtlarda kayıt yapılırken işlemler yapıldığı için 6 Ekim 2008 Pazartesi günü başlayan derslere gelip katılabilirsiniz.
Prof.Dr.Günseli Gelgel
Dekan Yardımcısı
Yeni anfinin diğer anfilerden farkı nedir ? Son zamanlarda yapılmış bir anfi mi? Diğer anfilerden avantajı dezavantajı var mı ? Bu sene yapılmış olan kontenjan artışlarıyla ilgisi olabilir mi ?
karşılaştırmalı medeni hukuku seçmekle en iyisini yapmışsın.ben de geçen sene onu seçtim emrehan hoca girdi çok az konu işledik.sınavlarda da 2-3 soru sordu oldukça da basit sorulardı.10 dakikaya yapıp çıkmıştık.yeni anfi kampüs bahçesi içinde değil.okulun arka tarafında daha başlamadan canını sıkmak istemem ama pek iç açıcı bi anfi değil.adının yeni anfi olduğuna bakma.biz geçen sene sadece iktisat derslerini o anfide gördük.eski bir binanın içinde karanlık ve soğuk bir yer.belki bu sene tadilat yapmışlardır değişmiştir ama geçen sene öyleydi.
30-40 sene önce Yeni Amfi ismi koyulmuş berbat bir yer.