Re: Telsiz kanununa muhalefet
SN:özbay avukata bitmeyi bende biliyorumda 3000 ytl istiyorla sağolsunlar daha dosyaya bile bakmadan
aslında ben basit bir soru sordun insanlara yardımcı olmaqk bukadar zormu
Bahsettiğiniz kanunun 32.maddesi b fıkrası der ki:
"b) 14 üncü maddeye göre gerekli izni almaksızın sabit telsiz tesislerinin yer veya teknik
özellik veya işletme tipini değiştirenler iki aydan altı aya kadar hapis cezası ile cezalandırılırlar."
6 ay<? 3000YTL.???
peki telsizleri bizat kendimin polise teslim etmesi ve yukarıdada belirtiğim üzre delil not la müracat etmemin hiç mi önemi yok ne olursa olsun herşeyi görmemezliktenmi gelmemiz gerekiyor?
Mutlaka sizin lehinize değerlendirilecektir bu durum.
6ay <3000YTL midir?
6 ay hapis yatmak 3000 ytl den önemli değil biliyorum ama esnafın halini biliyorsunuz imkanım olsa tabiki tutarı kendinizi benim yerime koysanıza şikayetci olarak gidiyorsunuz faka sizde sanık oluyorsunuz ve hakimin üzerinde durduğu konu ise ruhsatsız olması bu cihazlar sadece röle kiralanırsa uzun mesafeye açılıyor ama öyle birşeyde yok işin en kötüsüde ben hiç kulanmamıştım birde ifadelerin tamında benim teslim etiğim belirtiliyo hakim her dava arasında 3 ay oynuyor dava önceside her dosyayı incelemesi çok zor her davadan önce bunu hatırlatmam gereklimidir.Yardımınız için tekrar teşekkürler onur özbay
Re: Kesin Ceza Alır mıyım?
konuyla alakalı başka fikri olan yokmu