Gizlice yemeğine ilaç katmak
Çok yakından tanıdığım bir arakadaşım var iki çocuğu vabulnmakta.eşe ile araları yıllardır kötü en son karısı iki ay boyunca eşinin yedğine ve içtiğine antidepresif ilaç katmış.bahanesi de hasta olduğu içinmiş.tabi oturdukları başka bir yerde bulunan doktor birisine sorup bu ilacı içirmişler.insanın haberi yokken ilaç içirilir mi.hasta olsa bile doktorun görmesi gerekmez mi.ayrıca arkadaşım bu ilacın etkisi ile hasta olup hastanede yatmış ve hastalığı geçmeyen bir hastalık.manen de kendisi resmi bir kuruluşta çılışıyor,kendisi haberi olamadan ilaç içtiği günlerde yine eşinin yardımı ile pstiyatri doktoruna gitmiş.doktor kendisine rapor vermiş.bu rapor kendisi resmi bir kuruluşta çolıştığı için başına bela olmuş akıl hastanesine kontrol için sevki yapılmış.bu sevki bilen bazıları kendisine deli diye hitap etmişler.bu kötü muameleye girer mi,dava uzun sürermi..nafaka vermek zorunda mı..çocuklar ne olur..
Re: Gizlice yemeğine ilaç katmak
neden kimse bişey söylemiyor.arkadaşlar en küçük bir meseleye bi sürü şey yazılmış.bu şekilde başına olay gelen yada geleni tanıyan yok mu.arkadaşın başına gelenler sadece bunlar da değil.bu sadece onlardan birtanesi.....
Sorularınızı net sorarsanız daha kolay cevap alırsınız.
daha açık veya net soru sormak nasıl oluyor anlamadınızmı ne sorulduğunu..
kısaca anlatayım o zaman. eşim on ay kadar önce benim yemeklerime ve içeceklerime gizlice antidepresif ilaç koyarak iki ay boyunca içirmiş.bunu ben iyice hasta olup doktora gittiğimizde doktora itiraf etti.ben bu olaydan sonra zatürre hastası oldum o geçtikten sonra da çalıştığım kurum beni akıl hastanesine sevkietti.allaha şükür o zamanlar ilacı kesmiş ki sağlam çıktım.her neyse bizim kavgamız hiç bitmez yıllardır sürer.ayrılmak istedim ailem önüme geçti ve çocuklara dayanamam endişesi var.şimdi bu olay çok kötü muameleye girer mi dava uzun sürer mi, çocukları alabilirmiyim, ayrıca ben bu kadına ne tazminat na de nafaka ödemek istemiyorum hatta tazminat ben isteyeceğim.başına böyle bir olay gelen varmı?yada bildiğiniz birisi..bana yardımcı olursanız sevinirim
Hayata kasta bile girebilir. Gerekli konuları yeterli delillerle sunarsanız tazminat da alabilirsiniz. Çocukların velayeti hakkında bir şey söylemek için çocukların yaşını bilmemiz gerekiyor.
Kanaatime göre ''onur kırıcı davranışa'' girebilir. Tabi burda bu davranışı ne zaman öğrendiğiniz önemli, öğrenme tarihinden itibaren 6 ay geçmişse dava hakkınız düşmüş demektir.
Ayrıca Evlilik birliğinin sarsılması nedeniyle de dava açabileceğinizi düşünüyorum. Bir avukatla görüşmenizde fayda var..
çocukların yaşı birisi 11 diğeri 8 yaşında ayrıca ben konuyu öğreneli 8 ay kadar oldu.ilacın etkisi geçmesi,kendime gelmem de zaman aldı ve o çok sevdiğim çocuklarımdan ayrı kalma düşüncesi beni dava açma konusunda geciktirdi.ayrıca ben yalnız birisiyim bir erkek ne kadar yalnız başına çocuklara bakabilir ayrıcana benim mesaim biraz ağır ve uzun
Çocukların velayetini almanız bir hayli zor olacaktır bu durumda. Çocukların yaşı, sizin durumunuz...