Re: KREDİ KARTINDAN YAPMADIĞIM ALIŞVERİŞ İÇİN ŞUÇLANIYORUM
Meraba Yardima Ihtiyacim Var Yaklaşik Bir Yil önce Bi Işe Başladim Sekreter Olarak 9 Ay çaliştim Fakat Sigortam Olmadi Işten Ayrilmak Istedim Son Ay Sigortami Yapti Daha Sonra Ailevi Sorunlari Bana Yansintiği Için Işten Ayrilmak Istedim Ayrilirsan Işten Seni Hirsizlikla Suçlarim Dedi Bana Ciddiye Almadim Ayrildim Ayrildiğimin Bir Ay Sonrasi Kredi Kartindan Atm Lerden Para çekmekle Suçladi Beni Izni Olmadan Paralar Gece 12 De çekilmiş Ben O Saatelerde Hiç Evden çikmadim Atmlerdede Görüntü Kaydi Yok Ve Bu Kişi Israrla O Yapti Diye Beni Suçluyo Böyle Bişi Yapmadim Mahkememiz Var şimdi Bu Olay Nolur Yapmadim Bişi Için Ceza Alirmiyim Savcilik Bankalardan Kayit Istedi Fakat Ortada Kayit Yok
Kredi kartından yapmadığım alışveriş için suçlanıyorum
Mrb Ben 1 Yil önce Bi Işe Başladim 9 Ay çaliştim Fakat Sigorta Yapmadiği örenince Işten Ayrilmak Istedim Sigortami Yapti Daha Sonra Patronum Ailevi Sorunlari Vardi Bana Bunlari Yansitiği Için Işten Ayrildm Bana Ayrilirsan Seni Hirsizlikla Suçlarim Dedi Dinlemedim Ayrildm Aradan Bi Ay Sonra Kredi Kartindan Gece 12 De Atmlerden Para çekilmiş Benim çektiğimi Iddi A Etti Ve Beni şuçladi Böyle Bişi Yapmadim Savcilik Soruşturma Açildi Bankalardan Kayit Istendi Fakat Atm Kayitlari Yok Davamiz Var şimdi Bu Olay Nolur
Re: Kredi kartından yapmadığım alışveriş için suçlanıyorum
Bir avukata gidin ama bişey çıkacağını sanmıyorum.
Alıntı:
Av.Özbay Demirel rumuzlu üyeden alıntı
Bir avukata gidin ama bişey çıkacağını sanmıyorum.Benimle baglantıya gecebilrisiniz.
Sayın meslektaşım,
Sitemizde böyle bir uygulama yoktur.
Sayın Meslektaşım doğru söylüyorsunuz.Gözümden kaçmış.Hemen düzeltiyorum.
sağolun 5 ay aydır benimle uraşıyo hiç bişi yapmadım halde sen yaptın diye bana iftira atıyo ailemi arıyo beni rahatsız ediyo şimdi davamız var hakımda yalanlar sölemiş verdiği ifadede çalıştıklarıma karşılık almışıjm ben o parayı ama öle bişi demedim kaydıda yok ilk mahkmede kapanırmı bu konu