Ne dersiniz arkadaşlar? Olmaz mı diyorsunuz? İyi düşünün. Acaba Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman tutuklanacak?
Printable View
Ne dersiniz arkadaşlar? Olmaz mı diyorsunuz? İyi düşünün. Acaba Kemal Kılıçdaroğlu ne zaman tutuklanacak?
Sayın gecem1970;
Sayın Kılıçdaroğlu'nun Ergenekon'la bir ilgisi olmadığından, tutuklanması da gündeme gelmeyecektir. Oldukça farklı konular..
Sayın Kılıçdaroğlu, son zamanlarda AKP hükümetine karşı yürüttüğü yolsuzluklar konusundaki oldukça göz dolduran muhalefeti ile takdire değer bir iş yapmaktadır. Yolsuzluğu yapan kimse eleştirilmelidir.
Ben, bu sitede zaman zaman AKP'nin yumuşak karnının yolsuzluklar olduğunu vurgulamış ve bu noktadan eleştiri yöneltmenin daha doğru olacağını belirtmiştim. Ama, AKP karşıtı bir çok kişi "bu parti gitsin de nasıl giderse gitsin" zihniyetinde idi.. Bu zihniyet bu partinin askeri darbe veya hukuk kılıfına sokulmuş darbe ile gönderilmesine çanak tutmuştur. Biz ise, partilerin cezalandırılması gereken yerin seçim sandığı olduğunu, demokrasilerde partilerin seçimle gelip seçimle gitmesi gerektiğini belirtmiştik. Bu görüşlerimizden dolayı da hiç ilgimiz olmammasına karşın AKP'li damgası yemiştik.
Dokunulmazlık olmasa kesin de. Henüz o kadar olmadı sanıyorum.
Bana kalırsa 28 Şubatın hızlı komutanlarından Çevik Bir'i ve İsmail Hakkı Karadayı'yı göz altına almaya çalışıyorlar,nerden çıkardın derseniz : İlker Başbuğ'un durduk yere 28 Şubat'ın arkasındayız mesajını vermesi dikkatimi çekti..
Kemal Kılıçdaroğlu milletvekilliği sürecince tutuklanmayacağına göre, milletvekilliği bitene kadar da o köprünün altından çok sular akacağına, ülke gündemi bin kere değişeceğine göre,
Hiç bir zaman.
Kılıçdaroğlu iyi bir maliye müfettişidir. Ancak ondan kitleleri ardında sürükleyecek bir muhalefet lideri çıkmaz. Çünkü liderlik yolsuzlukları ortaya çıkarmaktan fazlasını gerektirir.
Kılıçdaroğlu'nun tutuklanmasını gerektirecek bir durum yoktur. Bütün muhalifleri Ergenekon kapsamında topluyorlar iddiası ciddi bir operasyonu sulandırma gayretidir. Tutuklanananlar muhalif oldukları için değil derin çetelerle gayrimeşru ilişkileri yüzünden tutuklanmıştır.
Ne kadar eminsiniz beyler??? Sizlerin bu söylemlerinden,Ergenekon kapsamında tutuklanan herkesin terörist olduğu sonucu çıkıyor ki,bunu yargılama süreci bitmeden ifade etmek ne kadar doğru ve hukukidir bunu sizlerin takdirine bırakıyorum.
Evet güzel soru olmayacak şey değildir belki...
Ama onun da olacağı zaman henüz gelmedi.Henüz değil arkadaşım toplumumuz o kadar tepkisizleşecek kadar kabuğuna çekilmedi henüz.
Sayın arıza;
Sayın 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanmasını gerektirecek bir şey olmadığı' şekklindeki görüşümüzden, 'tutuklananların hepisinin terörist olduğu düşüncesinde olduğumuz' sonucunu nasıl çıkardğınızı anlayamadım.
Bu sonuca, ancak mantığında 'arıza' olan biri ulaşabilir.
Biraz sağlıklı düşünseniz ve ergenekon ile ilgili bu sitede daha önce yazdığımız görüşlerimizi gözden geçirmiş olsaydınız bu 'arızalı' sonuca ulaşmazdınız.