Soba yakmanın biz cezası var mı?
Merhaba, bir halı yıkama firmamız var bulunduğumuz bölgenin 100 metre ilerisinde dökümcüler sitesi var ve inanılmaz toz var bizde halıları kurutmak için soba yakıyoruz yaktığım yakıt doğal odun yani kesinlikle mazot, bez veya plastik gibi şeyler yakmıyoruz bacamızda binadan 3-4 metre yukarıda fakat sadece arkamızdaki komşu bu durumdan şikayetçi olduğunu ve bütün pisliğin bizim tarafımızdan geldiğini iddaa ediyor şikayette bulunması halinde herhangi bir para cezası yada kapama gibi birşey söz konusu olabilirmi?
Re: Soba yakmanın biz cezası varmı ?
Alıntı:
murathel rumuzlu üyeden alıntı
bütün pisliğin bizim tarafımızdan geldiğini iddaa ediyor
iddaa değil, iddia...
Türk dilini hiç bir marka bu kadar katletmemiştir herhalde :kızgın:
Re: Soba yakmanın biz cezası varmı ?
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
iddaa değil, iddia...
Türk dilini hiç bir marka bu kadar katletmemiştir herhalde :kızgın:
Bütün yazının içinden tek harfi çıkartıp cevap yazmışsınya seni takmıyorum açıkça söyliyim ben buraya türkçe öğrenmeye değil bir soruma cevap almaya geldim senin gibi kendini birşey zannedenlerin internette değil gerçek hayatta karşıma çıkmanız dileğiyle...
Sorunuza yanıt alabilmek için,önce üye olurken kabul ettiğiniz forum kurallarına uymalısınız.
Re: Soba yakmanın biz cezası var mı?
Alıntı:
murathel rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, bir halı yıkama firmamız var bulunduğumuz bölgenin 100 metre ilerisinde dökümcüler sitesi var ve inanılmaz toz var bizde halıları kurutmak için soba yakıyoruz yaktığım yakıt doğal odun yani kesinlikle mazot, bez veya plastik gibi şeyler yakmıyoruz bacamızda binadan 3-4 metre yukarıda fakat sadece arkamızdaki komşu bu durumdan şikayetçi olduğunu ve bütün pisliğin bizim tarafımızdan geldiğini iddaa ediyor şikayette bulunması halinde herhangi bir para cezası yada kapama gibi birşey söz konusu olabilirmi?
İşyeri müğürleme gibi bir yaptırım olmaz, velakin belediye belki bacanın üst kısmına bir filitre takmanız hususunda uyara bilir,Evet döküm atölyelerindende malesef kurum olur,bu tabiki sizinde beyanlarınızla incelenir. okadar endişe edecek bir durum yok.Yetkililer geldiğinde inceler uyarı yapılırsa tedbirinizi alacağınızı söylersiniz cezasıs geciştirilir,birkereye mağsus.
Re: Soba yakmanın biz cezası var mı?
Soba yakmak akıllı bir iş değildir. Genelde soba içinde bir şey yakılmak için kullanılılan bir gereçtir. Neden sobayı yakıyorsunuz ?
Lütfen ciddiye alıp yanıt vermeyin esti de yazdım.