Re: Dava başlamadan aldatma
Alıntı:
yaralihukukcu rumuzlu üyeden alıntı
Mesnetsiz yaşam sürdüğüne delil tatile gidiyor..
sayın yaralı hukukcu;
bu ne demek. mesnetsiz hayat sürmek?
Düğün takıları kadınındır.
Yasa dışı elde edilen deliller değerlendirilmez ama kanaat oluşturur. Boşanma davası kesinleşene kadar tarafların sadakat yükümlülüğü bulunmaktadırr.
Boşanmak üzere olan kadının erkeklerle konuşması veya boşanmak üzere olan erkeğin kadınlarla konuşması suç mu?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Boşanmak üzere olan kadının erkeklerle konuşması veya boşanmak üzere olan erkeğin kadınlarla konuşması suç mu?
Evli kadının veya evli erkeğin zinası bile suç değil :o
Sadakat yükümlülüğü boşanma davası sonuçlanana kadar devam eder.
(Belki de boşanma reddedilecek.)
Karşı cinsle konuşmak sadakat borcunu yerine getirmemek değildir herhalde.
Alıntı:
Konuşmak ama neyi? Bazı konuşmalar sadakatsizliğin delili olmuyormuydu? Ses kayıtları mesela.
Alıntı:
karşı cinsle sadakatsizliğe kanaat oluşturacak nitelikte, duygusal ve cinsel beraberliğe atıfta bulunan yada bu anlamda karine oluşturabilecek konuşmalar kastediliyor sanırım hocam..
mesela başka bir erkekle kahve içmek için buluşmak ilişkim yok demek.eski soyadını kullanmak.açık saçık gezmek.ben anlamadım vallahi evlilik öncesi yaşamını sevmeyen birisi evlilik ten sonra aynı yaşama dönüyor. kusura bakmayın ama o takıları ona verecegime ayaklarından vururum daha iyi para kolay kazanılmıyor.çalıştıgı işyerinde sigortasız çalışıyor.benden tazminat nafaka istiyor kondomla yattı bakire değildi ...... vs çok şey var .onun aldığı kazandığı paralarda benim hakkım yokmu hala evliyiz daha dava bile olmadı
Bir erkekle kahve içmenin,konuşmanın bir kadınla konuşup kahve içmekten ne farkı olabilir?
Biz kusura bakmayız,ama hakim bakar!Düğünde takılan takılar kadına aittir,erkeğin vermemesi ise kusurdur.
bu nasıl iş anlamadım iyi bayanlar evlensin boşansın bunun için 1trilyonluk takıyı kadınmı alcak yani bu kanunun kim yazmış biliyorsanız söylermisiniz lütfen. ayrıca evli bir bayan başka erkekle eşinden habersiz kahve içermi bu nasıl bir ahlak anlayışı sayın avukat.bizim ailemiz de böyle şeyler yok.yapan varsa zaten aileye girmez .