-
Askerlik tecili
Selam arkadaslar..benim bir sorum vardı ve mutlaka ögrenmem gerek..bi zahmet cevap verırsenız sevınırım..
ben össye hazırlanacam bu yıl..2008 össyı kazandım ancak tercıh yapmak ıstemedım.çünkü istedıgım bölum yoktu.bu yuzden bıdaha össye gırcem.ancak ben daha önce askerlıgımı tecıl ettırmıstım 20 yasında ıken.ve 2 yıl gectı.şubat 2009da askere gıtmek zorundayım.daha 5 ay var.tekrar tecıl etme hakkım var mı.bazı arkadaslar dıyor össyi kazandı belgesıyle gıdıp tecıl ettırebılırsın dıye dogru mu..kısacası bu yıl össyı kazandım şubatta askere gıtmeyıp 2009 öss ye gırmek ıcın hangı haklardan yararlanabılırım askerlık tecılım ıcın..sımdıden tesekkurler
-
Re: Askerlik tecili
Yerleştiğine dair belge ile gidersen erteleme işlemi konusuda yardımcı olunur,bunu dışında tecil hakkınız yok.Genede askerlik şubenizi arayıp detayları görüşün,arkadaşlarınızın dediğiyle hareket etmeyin.
-
Re: Askerlik tecili
az önce askerlik şubesine gıttım.şubat ayında 3 yıl tecilim bıtıyor ve bu yıl öss ye tekrar hazırlancam dedım.tecıl hakkım var mı dıye sordum.1 yıl daha var şubat gel tecil ettır dedi.ne kadar dogru bılmıyorum ama askeriyeden söylenıldı bana.