Re: Mahkemenin ertelenmesi
Dava dilekçesinin eşinize tebliğ edilmesi gerekir. Bunun için de eşinizin adresi gerekir. Ayrıca bu nasıl anlaşmalı boşanma oluyor. Anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz fakat boşanacağınız kişinin adresini bilmiyorsunuz.
Merhaba,
Öncelikle cevabınıza teşekkür ederim. Kıaca özetlemem gerekirse;
Davayı ben yaklaşık 6 ay önce açtım. Altı ay önce birşekilde davalının telefon numarasına ulaşıp irtibat kurdum. İrtibat sonucu gene bu forum aracılı ile bir "Anlaşmalı Boşanma Protokolü" hazırlayıp davalıya imzalattım ve fax ile bana göndermesini istedim. Dava dilekçeme protokolüde ekleyerek ve 6 ay önceki "Almanya" adresini bildirerek davayı açtım. Fakat bundan üç ay önce beni Amerika ülke kodlu bir telefon kulübesinden aradı ve mahkemenin durumunu sordu.
Tahmin ettiğim kadarı ile mahkeme tebligatı kendisine ulaşmadan önce bir adres değişikliği mevcut ve şuandaki adresini bilemiyorum. Benim kendisine ulaşma şeklim ise sadece beni aramasını beklemek. Mahkemede bana 10 gün süre verdiği için bu iş biraz zor gibi gözüküyor.
Durum bundan ibaret. Tekrar teşekkür ederim.
10 günlük süre kesin süre değilse tekrar süre isteyebilirsiniz
Sn. Avukat Mehmet AYDIN;
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben davacının bir şekilde tekrar adres bilgilerinie ulaşmaya çalışacağım.
Benim anladığım kadarı ile bahse konu tebliğ "Davacının boğandığından haberi olması" amacı ile yapılmaktadır. Bu tebliğ gerçekleşir ve gene duruşmaya gelmez ise sanırım mahkeme davamı olumlu yönde sonuçlandıracaktır.
Alıntı:
tolgahat rumuzlu üyeden alıntı
Sn. Avukat Mehmet AYDIN;
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben davacının bir şekilde tekrar adres bilgilerinie ulaşmaya çalışacağım.
Benim anladığım kadarı ile bahse konu tebliğ "Davacının boğandığından haberi olması" amacı ile yapılmaktadır. Bu tebliğ gerçekleşir ve gene duruşmaya gelmez ise sanırım mahkeme davamı olumlu yönde sonuçlandıracaktır.
Okadar kolay değil.
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Okadar kolay değil.
Peki bilmediğim ve bana zorluk çıkartacak konular nedir ? Bileyim ki hazırlılı olayım birdahaki duruşmada.