Re: işlenmeyen suç hakkında
Adli Sicil Kaydı nda herhangi bir sabıkan yoksa kamu kurumlarında işe girmende herhangi bir sakınca olacağını düşünmüyorum.
Re: işlenmeyen suç hakkında
Alıntı:
maxell rumuzlu üyeden alıntı
MErhaba Arkadaşlar.Çok talihsiz bir olay geçti başımdan.İsmimi kullanılarak aynı isimden şahıs araç kaldırmış ve emniyet sorgulamada gbt de adım çıkmış olup nöbetçi mahkemede verilen kararda delil yetersizliğinden serbest kaldım.Ama işim dolayısıyla istihbarat sorgulamasında bu olay çıkmakta benim kamu kurumlarla işler solayısıyla sorun yaşamaktayım.Bu olayla ilgili nasıl bi yöntem izlemem gerekir.
Bu Mahkemenin Berat kararını alarak Emniyet Müdürlüğü.Bilgi Toplama İşlem Müdürlüğüne Götür.Oradan Emniyet Genel Müdürlüğü.Bilgi Toplama İşlem Daire Başkanlığına yazı yazıyorlar düşümün yapılıyor.Polis GBT kayıtlarında kaydın cıkmaz. işlemi bu.
Re: İşlenmeyen Suç Hakkında
tutuklumu yargılandın acaba? o sürede metris cezaevine mi aldılar seni?:D
çıkarıldığım nöbetçi mahkemede delil yetersizliğinden metrise aynı gün girdi çıktı yaptılar.
Alıntı:
maxell rumuzlu üyeden alıntı
çıkarıldığım nöbetçi mahkemede delil yetersizliğinden metrise aynı gün girdi çıktı yaptılar.
Anlamaya çalışıyorum. Fakat anlayabilmiş değilim.
ehliyetimi almaya emniyete giderken gbt taraması yaptılar.Bişi buldular.Daha sonra sivil polisler eşliğinde adliyeye nöbetçi mahkemeye çıktık.Hakim delil yetersizliğinden metrise girdi çıktı yaptı.Adli sicl kaydımda bişi yok ama istihbarat sorgulamada bu olay çıkıyor.
bu olayı aydınlatmak gerekir aracı ben kaldırdığıma dair bir delil yok neye göre iddia ediliyor örn:ben bir suç işlesem başkasını ortaya atsam suçsuz kişi mahkemeye çıksa serbest bırakılsa bu adamın gbt den bu olay çıktı diye olumsuz insan muamelesi görmesi doğrumudur?Adalet tecelli eder mi bu şekilde?