Babamın iflası bana yansır mı?
Merhaba,
Babam iş adamıydı ve geçtiğimiz hafta mahkeme tarafından resmi olarak iflas kararı çıktı. Benim sorum şu: Babamın borçlarına mensuben benim bankadaki parama el konabilir mi? Annemin üzerindeki mallar da haciz edilir mi? Yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Re: Babamın iflası bana yansır mı?
Şirket yapısı nedir?A.Ş.?
Merhaba,
Şirket anonim bir şirketti.
Eğer şirketin içini boşalmış ve malları sizin üzerinize geçirmişse sorun yaşayabilirsiniz. Anlamadığım şirket A.Ş. olduğuna göre avukatınız vardır herhalde!
bizim şirkette A.Ş.
şirketi tek başıma ben yönetiyorum. :) her a.ş. ille de büyük olacak diye kaide yok.
Merhabalar
Benimde bir sorum olacaktı nerdeyse bütün konuları gezdim tek tek arama yaptım benzer bir konu bulamadım forum kirliligi yaratmak istemediğim için bu başlığı uygun gördüm.
Benim sorum babamın kredi kartı borçlarından dolayı evimize icra gelecegi bildirildi ve son günlerimiz ben kendi çalışıp kazandığım bir eşyayı faturası bana ait olan soyisimden yada ogluyum diye alma yetkileri varmı!
Faturasıyla size ait olduğunu belgelediğiniz bir eşyayı haczedemezler.
Şimdi kafamdaki sorun kalktı gelsinler bakıp bakıp çatlasınlar eşyalara:) Korkuyordum emeklerimin boşa gitmesinden...
Cevabınız için teşekkür ederim Erdoğan bey
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Faturasıyla size ait olduğunu belgelediğiniz bir eşyayı haczedemezler.
Ederler.:)Aynı evde ikamet ediyorlar.(İstihkak iddiası var)
:(Esmer bey sizin cevabınız içinde teşekkür ederim borç icra babamın üstüne ben ogluyum kendi emegimle hakkımla aldım çalıştım çabaladım bu benim hakkım benim emeğim nasıl adalet:(