Dükkan işletmecisi ve apartman sakinleri
:(Herkese merhaba. Apartman girisinde bir dükkan isletiyorum(KAFETERYA OLARAK)Apartman sakınlerıyle dükkan sahibimizin arası resmen kanlı bıcaklı.Dolayısıyla bize de her konuda karsılar.Yaz sezonuna giriyoruz ve önümüze masa koymadıgımız taktirde yazın hic is yapamayacagız.Bir avukata danıstık(apartman girisi yanda oldugu icin) belediyeye isgaliye ödedigimiz sürece masa koyabilecegimizi söyledi.Baska bir avukat ise apartman ortak kullanım yeri onların izni olmadan koyamazsınız dedi.Bir digeri ise koyun masaları onlar size dava acsın,sizde onlarla ugrasırsınız(balkonunu iceri alan dairelerle falan),dava yaklasık 2 sene sürer dedi.Biz burda 2 seneden daha fazla kalmak istiyoruz.YOL GÖSTERMENİZE İHTİYACIM VAR.Lütfen yardım edin.önümüze cicek koyduk diye zabıta gönderdiler,zabıta yeri cok begendi bizi tebrik edip gitti.Yani anlayacagınız cicekle bile ugrasmaya yüzü ve zamanı olan insanlarla karsı karsıyayız.Ne yapmalıyız.Cahillik ettik,insanları arastırmadan buraya cok yatırım yaptık,lanet olsun deyip bırakıp da gidemeyiz.Ne yapacagımızı bilmiyoruz.Simdiden ilgilenen herkese cok tesekkür ederim.SAYGILAR....
Not:
Konu başlığının forum kurallarına aykırı seçilmesi sebebiyle başlık değiştirilmiştir.
Cevap: Dükkan işletmecisi ve apartman sakinleri
Peki bende burada bir şey sormak istiyorum hep hukuk kat malikleri yönünde mi işliyor benim tekirdağ çerkezköy de bir mağazam var bina da oturan bina sakinleri maalesef köy yaşantilarini köylerde birakamamişlar mağazamin önüne yün serip yün kurutuyorlar gelen müşterime engel oluyorlar bir çok müşterim senin mağazanin girişinde kadinlar yün yaptiği için içeri giremedik deyip geri dönüyorlar bu da ticari bir kayba neden oluyor ben bir şey deyince de imza toplayip seni attiririz buradan diye utanmadan tehdit ediyorlar ben o kadar yatirim yaptim hukuk hiç mi ticarethaneden yana işlemiyor benim yanimda çalişan 6 elemanim var bu da 6 aileye geçim kaynaği demek düzenli vergimi veren sgk ya 1 kuruş borcu olmayan bir firmayim mağazamin önüne yün seren devlete ekonomik katkisi olmayanlar hukuk karşisinda bana galip mi gelecekler bizden yana bir durum hiç mi söz konusu değil acaba yanitlarsaniz sevinirim
Cevap: Dükkan işletmecisi ve apartman sakinleri
Alıntı:
techrom rumuzlu üyeden alıntı
Peki bende burada bir şey sormak istiyorum hep hukuk kat malikleri yönünde mi işliyor benim tekirdağ çerkezköy de bir mağazam var bina da oturan bina sakinleri maalesef köy yaşantilarini köylerde birakamamişlar mağazamin önüne yün serip yün kurutuyorlar gelen müşterime engel oluyorlar bir çok müşterim senin mağazanin girişinde kadinlar yün yaptiği için içeri giremedik deyip geri dönüyorlar bu da ticari bir kayba neden oluyor ben bir şey deyince de imza toplayip seni attiririz buradan diye utanmadan tehdit ediyorlar ben o kadar yatirim yaptim hukuk hiç mi ticarethaneden yana işlemiyor benim yanimda çalişan 6 elemanim var bu da 6 aileye geçim kaynaği demek düzenli vergimi veren sgk ya 1 kuruş borcu olmayan bir firmayim mağazamin önüne yün seren devlete ekonomik katkisi olmayanlar hukuk karşisinda bana galip mi gelecekler bizden yana bir durum hiç mi söz konusu değil acaba yanitlarsaniz sevinirim
Mağazanızın girişi doğrudan kaldırıma mı açılıyor yoksa bina bahcesinden gecilerek mi ulaşılıyor mağazanızın girişine?
Genel olarak, mağazanız, kapı kilidinden içeriye doğru size aittir, dışı ya kamusal alandır ya ortak alan.
Kamusal alansa sizin işgal hakkınız olmadığı gibi yün kurutan komşularınızın da işgal hakkı yok, belediyeye şikayet edebilirsiniz kaldırımı işgal ettikleri için
Îôèöèàëüíàÿ ññûëêà Êğàêåí: kro36.net
ÊĞÀÊÅÍ ÑÀÉÒ — ÎÔÈÖÈÀËÜÍÛÉ ÑÀÉÒ ÄÀĞÊÍÅÒ ÌÀĞÊÅÒÏËÅÉÑÀ ÊĞÀÊÅÍ
Èùåòå Êğàêåí ñàéò? Âàì íóæíà îôèöèàëüíàÿ ññûëêà íà ñàéò Êğàêåí?  ıòîì ïîñòå ñîáğàíû âñå àêòóàëüíûå ññûëêè íà ñàéò Êğàêåí, êîòîğûå ïîìîãóò âàì áåçîïàñíî ïîïàñòü íà Êğàêåí äàğêíåò ÷åğåç Tor.
Àêòóàëüíîå çåğêàëî 1: https://kro36.net
Àêòóàëüíîå çåğêàëî 2: https://kro36.com
Àêòóàëüíîå çåğêàëî 3: https://captcha-kra36.cc
Êğàêåí Ìàğêåòïëåéñ — ıòî îäíà èç ñàìûõ ïîïóëÿğíûõ ïëàòôîğì â äàğêíåòå, êîòîğàÿ ïğåäîñòàâëÿåò ïîëüçîâàòåëÿì äîñòóï ê àíîíèìíûì ğûíêàì. Îäíàêî íàéòè ğàáî÷óş Êğàêåí ññûëêó èëè îôèöèàëüíûé Êğàêåí ñàéò ìîæåò áûòü ñëîæíîé çàäà÷åé, îñîáåííî äëÿ íîâè÷êîâ.
• Èùèòå àêòóàëüíûå çåğêàëà ÷åğåç ñàéòû-ñîîáùåñòâà, ïîñâÿù¸ííûå äàğêíåòó.
ÎÔÈÖÈÀËÜÍÀß ÑÑÛËÊÀ íà Êğàêåí ñàéò:
1. https://captcha-kra36.cc
2. https://kro36.net
3. https://kro36.com
Ïåğåéäèòå íà îôèöèàëüíûé ñàéò Tor Project è ñêà÷àéòå áğàóçåğ. Óñòàíîâèòå åãî íà âàøå óñòğîéñòâî.
2. Ïîëó÷èòå ğàáî÷óş Êğàêåí ññûëêó:
Âîñïîëüçóéòåñü àêòóàëüíîé ññûëêîé èç íàøèõ èñòî÷íèêîâ.
3. Îòêğîéòå ññûëêó â Tor:
Çàïóñòèòå áğàóçåğ Tor, âñòàâüòå ññûëêó â àäğåñíóş ñòğîêó è íàæìèòå Enter.
• Àíîíèìíîñòü: Âñå òğàíçàêöèè ïğîõîäÿò ÷åğåç ñåòü Tor, ÷òî èñêëş÷àåò âîçìîæíîñòü îòñëåæèâàíèÿ.
• Óäîáñòâî: Èíòóèòèâíî ïîíÿòíûé èíòåğôåéñ äåëàåò ïëàòôîğìó äîñòóïíîé äàæå äëÿ íîâè÷êîâ.
Ğåãóëÿğíûå îáíîâëåíèÿ çåğêàë ïîìîãàşò ïîëüçîâàòåëÿì âñåãäà îñòàâàòüñÿ â êóğñå ğàáî÷èõ ññûëîê è èçáåãàòü ìîøåííè÷åñòâà.
Âõîä íà Êğàêåí Äàğêíåò ìîæåò áûòü áåçîïàñíûì è óäîáíûì, åñëè âû èñïîëüçóåòå ïğîâåğåííûå Êğàêåí ññûëêè è ñëåäóåòå âñåì ğåêîìåíäàöèÿì. Äëÿ ïîëó÷åíèÿ äîñòóïà óáåäèòåñü, ÷òî èñïîëüçóåòå òîëüêî íà䏿íûå èñòî÷íèêè è èçáåãàåòå ôèøèíãîâûõ ñàéòîâ.
Ñëåäóÿ íàøèì èíñòğóêöèÿì, âû ñìîæåòå íàéòè ğàáî÷óş ññûëêó íà Êğàêåí ñàéò è âîñïîëüçîâàòüñÿ âñåìè âîçìîæíîñòÿìè ïëàòôîğìû áåç ğèñêà äëÿ ñåáÿ.