Belki yaşadığım durum çok büyük bir durum değil ama benim için çok önemli bir durum.Bu konuda bana yardım edecek,hakkımın yenmesine engel olacak bir avukat arıyorum.Çok büyük bir haksızlığa uğradım bunun altında ezilmek istemiyorum.
Printable View
Belki yaşadığım durum çok büyük bir durum değil ama benim için çok önemli bir durum.Bu konuda bana yardım edecek,hakkımın yenmesine engel olacak bir avukat arıyorum.Çok büyük bir haksızlığa uğradım bunun altında ezilmek istemiyorum.
Site kurallarımızı dikkatle okusaydınız, sitemizin üyelerine avukat temin etme değil, sorunlarına olabildiğince cevap ve bilgi verme olduğununu amlardınız. Bireysel iş hukuku dalında pek çok kişi soru sormuş ve genel bir bilgi alabilmiştir. Siz de önce İş Hukuku forumlarında sorununuza benzer konuları araştırıp bununla yetinmezseniz sorunuzu sorun, elimizden geldiğince cevaplayalım.
Amacım kesinlikle site kurallarının dışına çıkmak değildi öncelikle bunu belirtmek istiyorum.Şunuda söylemeliyim çok kaliteli bir site ve gerçekten oldukça faydalı bilgiler edindim.Çok can sıkıcı olaylar yaşadım,yaşamayada devam ediyorum.Bu şekilde davranmam belki de yaşadığım bu can sıkıcı olayların etkisidir.Karşımda çok güçlü bir şirket ben ise tek başımayım,lütfen mazur görün.
Ama hala sorunun ne olduğunu bilmiyoruz.
Sorunum firmamın beni tazminatsız bir şekilde işten çıkartmaya çalışması.Benimde ısrarla çıkmamam.Mesele bu:
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=44724