2006 da dersaneye kaydolmuştum.maddi durumlardan dolayı 1 ay sonra kaydımı sildirmek zorunda kaldık.girdiğim derslerin parasını aldılar ve başlarken verdikleri kitapların parası olarak da 200 ytl istediler.10 tane kitap vermişlerdi,kullanmadım geri verelim dedik almıyoruz dediler.verdikleri kitabın en pahalısı en pahalı satan kitapçıda bile 7-8 ytl.oysa onların tanesini bana 20 ytl ye satmış oldular,üstelik kendileri söyledi kitapların tanesi 20 ytl diye.125 ytl borcumuz kalmıştı dersaneye maddi durumlar nedeniyle ödeyememiştik.geçen yıl haziranda ödemek için dersanenin avukatına telefon açtık,bize borcun 300 ytl olduğunu söyledi,üstelik bunun bir de indirim yapmış hali olduğunu söyledi.biz şaşırınca utanmadan bir de dalga geçti.anlaşmak için defalarca avukatı aradık ama o sürekli bizimle dalga geçti,hakaret etti.biz yine de ödeyelim dedik,bize önce kendi yardımcısını adliyeye gönderip senedi aldıracağını söyledi,sonra da bu söylediğini inkar ederek siz gidip alacaksınız dedi.biz dersaneyle de konuştuk ama bize hiç bir şekilde yardımcı olmadılar,sadece işleri zorlaştırdılar.biz de o parayı ödemedik,çüngü bizim borcumuzun 2.5 katı.üstünden bir sene geçti ve bizi bu borç için bir daha aramadılar ve herhangi bir belge de gelmedi.ne olmuş olabilir ve ne yapabilririz?teşekkürler...