Re: Çocuk ile kişisel ilişki
merhaba,çocukla babanın kişisel ilşkisi ne zaman belirlenir?Bizim davamız ekimde yalnız babaya 6 ay uzaklaştırma verildi.ben yasal olarak görüşmelerini istiyorum 2 yaşında oğlumuz babasıda istiyor yalnız avukatım duruşmaya kadar bunun olamıyacağını söyledi.Nasıl kim alır kim bırakır zamanları nasıldır?Görüşmelerine bu uzaklaştırmanın bir etkisi olur mu?yanlış ifade etdiysem özür dilerim..
Re: bekleme süresi ve yeni dava
merhabalar;boşanma davası sürerken daha doğrusu ilk davam görülmedi velayet kimdedir?çocuk benim yanımda yalnız eşim 6 ay uzaklaşma aldı bu durumda velayet bendemi?Kişisel ilişki kurabilir mi?
Re: Sadakatsizlik - ispat - itiraf - delil - tazminat - ceza
merhabalar ,davamın ilki ekimde bu arada eşim işten çıkarılmış ve daha yeni bir iş bulmamış bu durumda tedbir nafakası nasıl verir?Avukatım davaya cevap dilekçesinde tedbir nafakasını istedi ve bir rakam yazdı,davaya kadar iş bulamazsa ne olur?Bir evi var ondada halen ben oturuyorum,kendi sözde ailesinin yanında kalıyor ama kalmıyor.
Re: boşanma davam 7 aydır görülemedi
davamın ilki ekimde gerçekten korktum çok uzun bir yolmu var önümde.boşanma davamı eşim açtı bende tazminat istemli karşı dava açtım,boşanmak istediğimi ama tazminatda istedim yinede tahmini seyri ne olur ki?Bu sürede eve tedbir koydurmaya çalışıyoruz istekde bulunduk hakimin kararını bekliyoruz,eğer evi devir etmediyse birine ne zamana kadar çocuğumla bu evde oturabilirim?eşime 6 ay uzaklaşmada verildi.