Tecil ve Okuldaki sorumlu dersim
merhaba umarım en kısa sürede yanıtlanırsınız. bu durum benim için çok önemli.
Ben 1989 Eylül 30 doğumluyum eski 3 yıllık sisteme göre lise okudum ve bir sene devamsızlıktan kalmıştım. şu an okulumu bitirdim ama bir tane sorumlu dersim kaldı bu dersimi şubat aylarındaki sorumluluk sınavlarında vereceğim tahminen diplomamıda o aylarda alabileceğim. sorum ise bana diplomamı almam için birkaç ay süre verirlermi ya da tecil ettirebilirmiyim ? okuyor durumda görünürmüyüm tecil hakkım varmıdır ?
umarım en kısa sürede yanıtlarsınız. teşekkürler. :(
Re: Tecil ve Okuldaki sorumlu dersim
cevap verebilecek yokmu!!!! :kızgın: :kızgın: :mahcup::( :(
Kimse size cevap vermek zorunda değil ! Bizleri "cevap verecek yok mu" diyerek manevi baskı altına alamazsınız.
kusura bakmayın ama kimse bana cevap yazmayacaksa bu forum neden var ?
Özür dilerim ama kusurunuz şurada; "Site sözleşmesinde kimseyi cevap vermeye zorlamayın" benzeri uyarıyı okumuş olmalıydınız. Burada hukukçular cevap vermeyi uygun bulduğu sorulara yanıt verebilirler. Üstelik bazı soruları anlamak için tercüman dahi getirtildiğine şahit oldum.
Bu itibarla bu siteyi okuyanın veya tek hukuki problemi olanın siz olduğunuzu varsaymamalısınız.
Tabi bunlar bir üye olarak benim naçizane önerilerim, site yönetimi doğrusunu bilir... Saygılar.
hala cevap yok . çok zor bir soru sordum sanırım.
madem cevap yazmacaksınız o zaman silin bu konuyu!!!!! hayret bişe! :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:
Yapacağın en doğru şey gidip şubene danışmaktir. Ama sana tavsiyem, sakin bir zamanı kollaman. Celp dönemleri gitme. Onun dışında öğle tatili biter bitmez veya şube kapanmaya doğru git sor. İlle kendi şuben olması da şart degil. Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama İstanbul da Halıcıoğlunda oldukça iyi davranıyorlar tabii sakin bir zamanı kollaman lazım. Seninki çok kesin bir şey degil uç bir durum. Buradan kesin bir cevap alamazsın.