Trafik kazası - vurup kaçma
Öncelikle böyle bir sitede gerekli bilgilendirmeleri bizlere sağladığınız için teşekkürler...
Bugün kırmızı ışıkta beklerken arkamdan hızla gelen bir araç duramadı ve tamponuma çarpıp kaçtı. Araç sahibinin plakasını aldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aracım da çok hasar yok fakat beni mağdur ettiğini düşünüyorum, sizce mahkemeye verip tazminat davası açmalımıyım?
Şimdiden çok teşekkürler...
Re: Trafik kazası, vurup kaçma
Savcılıkta suç duyurunda bulunun.. Aracınızda çok hasarın olmaması az da olsa bir hasarın var olduğu anlamına gelir :) Dolayısıyla uğradığınız zararın giderilmesini pekala isteyebilirisiniz..
Re: Trafik kazası, vurup kaçma
Alıntı:
melihbasar rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle böyle bir sitede gerekli bilgilendirmeleri bizlere sağladığınız için teşekkürler...
Bugün kırmızı ışıkta beklerken arkamdan hızla gelen bir araç duramadı ve tamponuma çarpıp kaçtı. Araç sahibinin plakasını aldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Aracım da çok hasar yok fakat beni mağdur ettiğini düşünüyorum, sizce mahkemeye verip tazminat davası açmalımıyım?
Şimdiden çok teşekkürler...
O kazanın meydana geldiği,karakola gidin alkol testinizi yaptırın,ve arac üzerinde görgü ve tespit tutanağını yaptırın alın evraklarınızın tastikli bir suretini,gidin kaskodan aracınızı yaptırın,evraklarıda kaskoya verin,O kaskonun Avukatlarıyle uğraşsın dursun.birde kırmızı ışıkta beklerken diğer aracın duramıyarak,aracınıza carpıp kactığı hususta tanık ifadeside alıdırın karakolda,varsa tabi gidin bulun demiyorum.)))