Ücret Ödedim Ürün Alamadım
Selamlar iyi çalışmalar 10 Eylül 2008 tarihi saat:09-30 da Yapıkredi bankomatından 170 YTL aynı gün Ziraat Bankası şubesinden 773 şube kodlu istanbul zeytinburnu bulvar şubesi bila numaralı bila isimli şahıs adına kayıtlı hesaba 150 YTL Toplamda 320 Ytl 10 Eylül 2008 tarihinde yatırmıs bulunmaktayım ve ödemiş olduğum ücret karşlığı olan ürün gelmedi aradan 2 gün geçmemiş olup cep mesajı aracılığı ile paramın iade edilmeyeceği tarafıma bildirilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaya hazsırlanıyorum, Sizden İlgi bekliyorum mağdur durumdayım ,
Bu konu hakkında ne yapmam gerek ben düsündüm ve
sahsın hesap numarası bende olduğu için savcılıktana alacağım dilekçe ile bankadan adres ve tel bilgisini alabilirim...
Yine savcılıktan alınan izin belgesi ile üzerine kayıtlı bulunan ve bana atılan mesaj ve aramalara ait numaraların kime kayıtlı olduğunu
ve gps sistemi ile savcılık kanalı ile sahsın nerede olduğunu bulabilirim..
konunun yasal boyutu hakkında bilgi verilirse sevinirim ne gibi islemler için basvuruda bulunmam gerekli...kısa ve öz olarak simdiden cevap veren arkadaslara tesekkürler
Re: Ücret Ödedim Ürün Alamadım
fazla zaman kaybetmeden savcılığa git