Web sitesine saldırı , dava mı açsam?
merhaba arkadaşlar kendime ait kişisel bir web sitem var ve bu sitede sadece kendi yazılarımı paylaşıyorum ancak emin değilim sunucudan falan kaynaklanan bir açık yüzünden (ya da bana öyle geliyor) 2 de bir aynı adamlar aynı şekilde siteyi hackliyor acaba korkutmak için mail mi atsam (pişkin pişkin müracat için bilmem kim diye mail adresi vermişler...) yoksa savcılığa suç duyurusunda mı bulunsam?
Re: Web sitesine saldırı , dava mı açsam?
suç duyurusunda bulununuz.
aynı şekilde tanıdıklarımın başına geldi,onlarada aynı şeyi söyledim.
malesef bunlar sadece ego larını tatmin etmeye çalışan hacker özentileri....
nicklerini internetten aratınca lisede okuyan kişiler olduklarını öğrendim... mail atarsam bir daha yaparsanız suç duyurusunda bulunacağım diye daha çok yüklenebilirler diye düşünüyorum(gerçi o zaman suçları daha çok büyür ama...)
acırsanız acınacak hale düşersiniz... verin mahkemeye, bu yaşta ne ile karşı karşıya olduklarını öğrensinler, belki daha faydalı işlere özenirler...
Alıntı:
smmugler rumuzlu üyeden alıntı
nicklerini internetten aratınca lisede okuyan kişiler olduklarını öğrendim... mail atarsam bir daha yaparsanız suç duyurusunda bulunacağım diye daha çok yüklenebilirler diye düşünüyorum(gerçi o zaman suçları daha çok büyür ama...)
savcıya bir ifade versinler o zaman zaten biraz akıllanırlar, sizde ona göre şikayetinizi geri çekersiniz:)