Nedir bu kadınların çektiği... Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim. Bakınız şu eşin yaptığına: https://www.hukuki.net/modules.php?na...rticle&id=1414
Zavallı kadıncağız da kurtulduğunu sanmış amma velakin... :o
Buyrun söz sizde..
Printable View
Nedir bu kadınların çektiği... Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim. Bakınız şu eşin yaptığına: https://www.hukuki.net/modules.php?na...rticle&id=1414
Zavallı kadıncağız da kurtulduğunu sanmış amma velakin... :o
Buyrun söz sizde..
Ölen eşten mail gelirse "öbür dünyaya göçtüm, haberim yok" sanırsın ki;..............dağlara taşlara yarabbi!!!!!!!!!
Beyler ve Bayanlar,
Bu konuyu; gecenin bu kör vaktinde, okudum.Konu ciddi bir konu mudur,yoksa espri olsun diye mi açıldı, anlayamadım.Kusura bakmayınız...
İyi geceler...
Konu ciddi bile degil de...Kadinin zavalli kadincagizlik durumda oldugu ne malum? Bu kadar duygusallik bir hukuk forumunda olmasa daha iyiydi.
Balıkçı arkadaş,
Bu ne hız böyle?...
İyi geceler...
Sn Sakar, hiz limitler icinde, denk geldik sanirim. Bilmukabele iyi geceler.
Günümüzde gerçekten yaşanmış garip traji -komik bir olay, öyle sıradan bir hikaye değil... Bu kategoride paylaşmamın nedeni ise bilişim hukukunu ilgilendirdiğindendir.
Kişinin, e-postaları zamanında ciddiye alıp suç duyurusunda bulunmaması psikolojisinin bozulmasına neden olmuş. Akıl edip de savcılığa başvurması da kendisi için mucize sayılır. O nedenle kendi kendini zavallı durumuna düşürmüş. Diğer taraftan eşinin bu görevi üstlenmesini sağladığı kadın var; söz vermiş olmanın verdiği sorumluluk duygusundan olabilir mi? desem arkadaşının ailesine karşı da sorumluluk duyması gerekmez miydi ? sorusu geliyor akla bu kez...
Velhasılı bermuda üçgeni gibi bir şey, olay üçünü de bir şekilde yutmuş.
Burada teknolojinin eksileri, artıları en önemlisi de Bilişim Suçları ile mücadelenin ne denli önemli olduğu ön plana çıkmaktadır. İnsanlarımız bunu tam olarak algılayamamış ne yazık ki... Çoğu insanımız suç işlediklerinin farkında bile değiller. Bu boyutuyla konu ciddi mi değil mi siz karar verin. Nasıl görüp yorumlarsanız öyle de devam eder veya etmez.
Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz? Belki de herhangi bir vatandaş forumları arayıp tararken görüp okur kendince de bir ders çıkarır. Kimbilir...
Saygıyla,
Mehtap Hanım,
Madem ki, ciddi bir olay diyorsunuz; sonra, konuyla ilgileneceğim.Çünkü; uykum geldi.
İyi geceler...
Az önce gazetede okudum.Espri filan değilmiş.Diyecek birşey bulamıyorum.Hayret,inanılacak gibi değil...