Hacizin Üçüncü Şahıslar Tebliği Hakkında
Öncelikle hepinize selamlar buraya yazdığım ilk konum umarım son olur. 9 Eylül sabahı kapım çalındı bir kurye elinde zarf baktım üzerinde istanbul 12. icra müdürlüğü yazıyor şok oldum önce. İmza atmamı söyledi attım teslim aldım. Üçüncü şahsın adı soyadı yazıyor: karşısında benim adım soyadım
Alacaklının Adı Soyadı: HTB elektronik diye bişey
Borçlu : Boyut Bilgi İşlem filan yazıyor.
Alacağı Tutar Kısmında: 21.278,18 Ytl yazıyor. yuhh dedim görünce
her neyse ben ne borçluyu tanıyorum ne alacaklıyı tanıyorum nereden çıktı bunuda bilmiyorum. 7 gün içinde itiraz etmem gerektiği yazıyor. Sadece boyut bilgisayardan tam olarak bilemeyecem ama 7 yada 8 ay önce internet üzerinden bilgisayar parçaları satın almıştım hepsi bu kadar. ücretinide kredi kartımdan tahsil ettiler. Zaten bu neyin nesidir ne yapmam gerekiyor. ben bir öğretmenim sınıf öğretmeni okular yeni açıldı bu yüzden uyku bile tutmuyor beni ne yapmam lazım. istanbu 12. icra müdürlüğü nerede oraya gidip benim bu borçluya borcum yoktur demem gerekiyormuş yazılı olarak. Adresini bilen varsa bi zahmet söylermisiniz.
Milleti dolandırıyorlar. Hemde devleti kullanarak. İnternette biraz araştırma yaptım bu yüzden çok mağdur olanlar varmış. Yardım ederseniz sevinirim.
Re: Hacizin üçüncü şahıslar Tebliği Hakkında
icra müdürlüğünün yerini bilmiyorum ama gerçekten heryerden alışveriş yapmayın bişey yapamazlar ama böyle uğraştıranşar çok oluyor
Re: Hacizin Üçüncü Şahıslar Tebliği Hakkında
yok mu bi avukat arkadaşın bu konu hakkında söyleyeceği en azından diğer insanlar bilgi sahibi olurlar üçkağıtçıları zengin etmezler.
Alıntı:
efeozay rumuzlu üyeden alıntı
yok mu bi avukat arkadaşın bu konu hakkında söyleyeceği en azından diğer insanlar bilgi sahibi olurlar üçkağıtçıları zengin etmezler.
Gerçekten bir arkadaş yorum yaparsa iyi olur devlet eliyle insanları dolandırma derdine düşmüşler.
Anladığım kadarıyla size 1. haciz ihbarnamesi gelmiş, aşagıdaki dilekçeyi icra müdürlüğüne verin,bitsin,gitsin;) Sultanahmet'e gidin adliye nerde diye sorun gösterirler hemen..
T.C. İSTANBUL 12. İCRA
MÜDÜRLÜĞÜ’NE
Dosya No: buraya dosya nosunu yazın, öernek 2008/4578 E.
1-Beyanda bulunan 3. şahıs: buraya sizin adınız soyadınız adresiniz
2-Alacaklı : Htb Elektronik ..
Vekili : varsa alacaklı vekilinin ad soyad ve adresi
3-Borçlu : Boyut İşlem …
adres
Konu :Birinci Haciz İhbarnamesine İtiraz
Açıklamalar :
Dosya borçlusu Boyut İşlem ….. ‘nın şahsım nezdinde hiçbir mal ve alacağı bulunmamaktadır. Şahsımın kendisi ile ilgili hiçbir hukuki ilişkisi bulunmadığından şu anda muaccel bir alacağı da bulunmamaktadır.
Sizin ad soyad imza
İstanbul 12. İcra Müdürlüğü Sultanahmet taki İstanbul Adliyesindedir. Yanılmıyorsam zemin kattadır.
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
İstanbul 12. İcra Müdürlüğü Sultanahmet taki İstanbul Adliyesindedir. Yanılmıyorsam zemin kattadır.
teşekkürler arkadaşlar yardımlarınızla gittim buldum yukarıdaki arkadaşın verdiği dilekçeyide doldurup verdim inşallah bi sorun çıkmaz.