solymax rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar öncelikle, 2005 yılı eylül ayında 10 ay taksitle bir buzdolabı almıştım. Sonuncu taksidi de yatırdığımı hatırlıyorum ancak belgeyi naptığımı hatırlamıyorum. Haberleşme telefonlarını da verdiğimi hatırlıyorum sözleşme yapılırken, ancak 2006 nisan ayında ev satın alarak aynı şehirde bir başka yere taşındım. Telefonlar da numarası değişse de adıma kayıtlı olarak yine yen adresime bağlandı. Bugün bir avukattan son taksidin ödenmediğine dair bir telefon aldım. Borç tutarı 116 ytl ve faiz 40 ytl ve avukatlık ücreti olan 140 ytl i talep ediyor. Böyle bir ödemezlik duurmu yok, şirket tamaen kapanmış, faaliyette değil. Kayıtlarda nerede çalıştığım da yazılı, adresim değişse de, çalıştığım resmi kurum sabit, üstelik telim onlarda olmasa bile, şirket böyle bir durum söz konusu olduğunu bana gerek telekom gerekse de 3 gsm şirketinde de sorgulayıp ulşabilirlerdi ve sorun çok daha başından çözülebilirdi. Şİmdi benim neler yapabileceğim yada yapamayacağım konusunda ve icra takip süeci hakkında bilgi edinmek istiyorum. Saygılarımla.... Dr. Murat Bilgüven