Borcum 20'ye katlamıs bu nasıl oluyor?
iyi aksamlar ltfn bana yardımcı olun bılgısı olan bırı varsa ıcınızde.durum su ben gecen sene bır sohben aldım evkurdan ogrencıydım o sıra gecıktım odemelerde vs ama odedım de en son 6 7 ay once memlekete donmeden odeme yaptım 60 mılyonu kaldı odememın bu en son edemeydı zaten.sımdı bı arkadasma para yolladım odeme yapması ıcın cunku ben artık o ılde deılım.demısler kı borcunuz 1200 .60 70 mılyon beklerken 1200 nedir ne olabılır sayet borcum gercekten bu kadr olduysa yapmam gereken nedir cok zor durumdaym
Re: EVKUR borcumu 20ye katlamıs nasıl oluyor
Senetlimi aldın,senetsizmi aldın,ödediklerin karşılığında bir belge aldınmı,senetten düşüldümü.? Bir de bunları yaz.
evt senetlı 12 ay taksıtle almıstım kredı kartı ıle deıl senetle ıs yapıyor evkur zaten.cok mu kotu durumdaym aılemın bılgısı olmaması lazım durumu cozerken cunku:(
ama senetler nerde onu bıle bılmıyorum cunku tasındım ordan o esnada ne olduklarını hatrlamıorm onemsemedım belkı de bunları dusunmemıstm
Ödemeler karşılığında makbuz aldın mı?
Makbuzları sakladın mı?
evt senetlerımı almıstm ama saklamadım maalesf yanı cıkar goster deseler yok bulamıorum sadece bı tanesı arkadastaymıs onun dısında yok:(
Alıntı:
sozel01 rumuzlu üyeden alıntı
evt senetlerımı almıstm ama saklamadım maalesf yanı cıkar goster deseler yok bulamıorum sadece bı tanesı arkadastaymıs onun dısında yok:(
EVETTTT siz ozaman bu senetleri tek tek yaptınız yani ödemede makbuz almıyorsunuz,ödeyip o ayın senedini alıyorsunuz değilmi. orada kactane senediniz var ve meblası ne.
Re: EVKUR borcumu 20'ye katlamıs bu nasıl oluyor?
evt aynen oyle makbuz deıl senetlıydı
Yani icra takibi başlamamış
1)-Takibe itiraz edersiniz.(Eğer icra takibi yapılırsa)
2)- Menfi tespit davası açabilirsiniz.
3)- Senetler tek senet değil parça parça ise kaybetmenizin önemi yok. Ama tek senet verdiniz ve ödemelerde makbuz alıp bu makbuzları kaybettiniz ise sorun yaşayabilirsiniz.
icra takıbı baslasaydı haberım olur muydu acaba cunku o adreste degılm bır senedır ,sadece telefonuma msj geldı bı kac kere gecıkmıs taksıtlerınızı odeyınız dıye zaten ondan sonra odemeye gıttı arkadasım bugun.
bır de eger mahkeme falan acmam gerekıorsa avukat masrafları odeyecegım paradan cok olmaz mı ?
cvplarsanız cok sevınırım