toplantı yapmayan, defter tutmayan aidat, makbuzu vermeyen, giderler dışında kalan parayı ne yaptığını söylemeyen yöneticiye ne yapılabilir!
bir yerden yetkili çağırılarak denetlenebilinirmi?
Printable View
toplantı yapmayan, defter tutmayan aidat, makbuzu vermeyen, giderler dışında kalan parayı ne yaptığını söylemeyen yöneticiye ne yapılabilir!
bir yerden yetkili çağırılarak denetlenebilinirmi?
denetçiye durumu anlatın tabi varsa .yanınıza birkaç kişi toplayıp toplu halde hareket edin.olağanüstü toplantı isteyin en az 1/3 ile imza toplayın.
bunlarda olmazsa sulh hukuk ta hakımın müdahelesini isteyin.kat mülkiyeti kanunu okuyarak bilgilenin bu site de var.
benim de derdim buydu.avukata danıştım ve apar topar cumhuriyet savcılığına başvurdum.derdinizi net,anlaşılır ve husumetinizi yasal maddelere dayandırarak bir suç duyurusunda bulunun.ben yaptım durum ne olacak bekliyorum şimdi.
Ben de apartman yöneticisiyim. Apartmanın yarısı müteahhitin. Apartmanı kendi rezidansı olarak kullanmak istiyor. Benim "herkesinde sizin gibi söz hakkı var" dememden rahatsız oluyorlar. Toplantı istiyorlar. Toplantıdan kaçmıyorum ama kendilerinin istediği tarihte yapmak istemiyorum. Ben olmadan toplanabilirler mi?