Re: Astsubaylık-firar etmek
Firar etmis bir astsubay olarak tavsiyem ."""""Firar etme"""""
Alıntı:
1995-astsubay rumuzlu üyeden alıntı
Firar etmis bir astsubay olarak tavsiyem ."""""Firar etme"""""
Peki nedenini söylermisiniz?
Teşekkürler noyan2008.Peki tazminat ile ilgili bir bilgin varmı?Bende 2002 mezunuyum ver hazırlama okulundan mezun oldum.Hiç kurs almadım yaklaşık ne kadar tazminat öderim?Teşekkürler...
Alıntı:
skyhan2002 rumuzlu üyeden alıntı
Teşekkürler noyan2008.Peki tazminat ile ilgili bir bilgin varmı?Bende 2002 mezunuyum ver hazırlama okulundan mezun oldum.Hiç kurs almadım yaklaşık ne kadar tazminat öderim?Teşekkürler...
Ayrıca sunlarında belirtmeden gecemicem.
-Ben görev yaptıgım bırlıkten yıllık ızınımı aldıktan sonra fırar ettım.Direk firar etmedi.
-Ben hazırlama mezunu değilim 1 senelik Tuzla P. Okulundan sonra kıtaya cıktım.Bu yuzden odeyecegım tazmınat mıktarı Hazırlama okulunda okuyan arkadaslardan farklı ımıs .
-Ayrıca Ödenecek tazmınat mıktarının da kıtada gorev yapmıs oldugun sure goz önune alınarak indirim yapıldıgını öğrendim.
Not:Çok iyi düşün Çünkü firari kaldığın dönem de biraz sıkıntı cekıyorsun rahat hareket edemıyorsun.Polis ve jandarma Aileni ara sıra yokluyor bu adamı gördunuzmu nerde falan diye.Ailenden uzak bır yerde firarı surenı gecırmen daha mantıklı.
Son olarakta ben fırarı kaldıgım surece bır sırkette sıgortasız olarak masa bası ıs yaparak gecımımı sağladım.
Çok iyi düşünmen gerekiyor.Kendıne ıyı bak arkadasım soruların varsa yanıtlarım.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Urarım herşey ikimiz içinde iyi olur.Msn adresini verirsen çok sevinirim.Çünkü soracak çok şeyim var:)
Alıntı:
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Urarım herşey ikimiz içinde iyi olur.Msn adresini verirsen çok sevinirim.Çünkü soracak çok şeyim var:)
Kardeşim benımde sana bır sorum olacak hazırlama mezunu oldugunu soylemıssın ardındanda eğitim fakultesı mezunu oldugunu soylemıssın bu benım bıraz kafamı karıstırdı
Hazırlama mezunlarının orta okuldan itibaren Astsubay hazırlama okulunda 4 yıl okuduktan sonra ardındanda Tuzla piyade okulunda 1 senelık eğitimden sonra kıtaya cıktıklarını bılıyorum .(tabı bu tuzla piyade okulu piyade isen gecerli ancak dıger sınıflarda ısen lavazım ulastırma onlar baska okullarda okuyarak kıtaya cıkıyorlar) Sen hangı aralıkta 4 yıllık eğitim fakultesını bıtırdın.Cevabını beklıyorum ve sınıfını ogrenebılırmıyım
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama ben 98 girişliyim 3 sene hazırlama 1 sene sınıf okulu 2002de mezun oldum.Daha sonra dışardan eğitim fakültesini bitirdim.Sınıfımı başka bir yerde söyleyebilirim sana:)
Alıntı:
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım ama ben 98 girişliyim 3 sene hazırlama 1 sene sınıf okulu 2002de mezun oldum.Daha sonra dışardan eğitim fakültesini bitirdim.Sınıfımı başka bir yerde söyleyebilirim sana:)
O zaman bende sana sunu sorayım hangı egitim fakultesını bıtırdın cunku benım eşimde ogretmen azda olsa bu konularda bılgım var.Mezun oldugun bolum ne ögretmenlık yapabılırmıyım demıssın fırardan sonra bunu soylersen yardımcı olabılrım