Benim göz rahatsızlığım var sitede yaptığım araştırmaya göre elverişsiz raporu alma ihtimalim yüksek.Ama beni asıl meraklandıran elverişsiz raporu alan bir kişi devlet dairelerinde çalışabilir mi? Bunun dışında herhangi bir engelleme falan var mı?
Printable View
Benim göz rahatsızlığım var sitede yaptığım araştırmaya göre elverişsiz raporu alma ihtimalim yüksek.Ama beni asıl meraklandıran elverişsiz raporu alan bir kişi devlet dairelerinde çalışabilir mi? Bunun dışında herhangi bir engelleme falan var mı?
Farklı farklı kullanıcı adlarıyla yazıp duruyorsun.Bir gözü kör olan askerliğe elverişle değildir.Sence bir gözü kör birinin askerlik yapması na kadar mantıklı?
Memuriyetide engelli kadrosuyla yaparsın.
anlayamdım ben ilk defa bu siteye girdim ve bir gözümde kör falan değildir kafana göre bişiler uydurma lütfen!!
selam arkadaşım,657 sayılı memurlar kanununda memur olması engeliyecek sıralamalar mevcuttur.çürük raporu alırsan kesinlikle kamuda çalışmana engel deyildir.bunu rahat bişekilde yürütebilirsin.çünkü ben bunu çok iyi biliyorum rahat ol..ayriyeten gözündeki o sorun için sana elverişsiz raporu vereceklerdir.