Siteme eklenen link hakkında
Merhabalar benim bir sitem var orda dosya bilgi paylaşılıyor. Siteden bir üyemiz siteye bir konu açmış türkçe eğitim seti diye sitedeki üyemiz dosyaları ama başka bir dosya paylaşım sitesine aktarmıs, benim siteyede linklerini koymuş. Bir de dosyanın şifresini bizim site adı yapmış şimdi bu eğitim setini yapan firma size yasal işlem başlattık demiş kendilerine de ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Sonuçta dosyalar bizim sitede değil.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Re: Siteme eklenen link hakkında
Dosyalar sizin sitede olmasına gerek yok.O linki yayınladığınız için siz suçlu duruma düşüyorsunuz.
Re: Siteme eklenen link hakkında
zaten herkes öyle yapıyor... minareyi çalan kılıfını uyduruyor... rapidshare gibi free sitelere upload edip linklerini yayınlıyorlar... sen cinayeti komşunun evinde işleyip "banane ev benim değil beni bağlamaz" diyebiliyor musun? yardım ve yataklık diye bir suç var... sizin sitede intihara teşvik edici materyal olsa bu da suç, kendiniz öldürmediğiniz halde...
firma şu davayı açsa da bütün telifli döküman yayınlayanlar mahkum olsa keşke...