İşim gereği Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastanelerin hizmet alımı ihalelerine katılıyorum.Yaklaşık 18 ay çalıştığım firmada maaşımı düzgün alamadığım daha doğrusu alacaklarım oldukça fazla miktarda biriktiği için ayrıldım.İşten ayrıldıktan sonra da alacaklarımı tahsil edemediğim için firma ile aramızda sürtüşme başladı.Çalıştığım süre içinde ssk girişim hiç yapılmamıştı.Bu konu ile ilgili neler yapabileceğimi araştırırken firma sahibinin yüklü miktarda bağkur borcu olduğunu öğrendim.İlgili firmada çalışırken bağkur dan alınan borcu vardır belgesinin evrakta tahrifat yolu ile sahtecilik yapılarak değiştirilip borcu yoktur haline getirilerek ihale dosyalarına koyulduğunu fark ettim.Bu şekilde sahte belge ile ihalelere giripte kazandıkları ihalelerin bulunduğu illerin savcılıklarına suç duyusunda bulundum.Firma sahiplari hakkında kamu davası açılmasını talep ettim.Bu durum herkes tarafından duyulduktan sonra firma sahipleri sahteciliği benim yaptığımı çevremizde ki ortak tanıdıklarımıza ve aynı sektör içinde iş yaptığımız insanlara söylemişler.Ben sadece firma adına ihalelere girme,teklif verme,geri çekme gibi maddelerin bulunduğu bir vekalete sahiptim.Ayrıca bir de sözleşme yapma hakkım vardı.Fakat söz konusu ihale dosyalarında ne taahhünamelerde ne de başka bir yerde imzam yok.Sözleşmeler benim tarafımdan imzalandı.Kurumların yaptıkları ödemelerde kendi hesaplarına yatıyordu doğal olarak.Bu durumda yargı önünde beni suçlamaları mümkün mü ?Ayrıca bulunduğum sektör için de de adıma yukarıda anlattığım gibi bir karalama kampanyası başlatmış durumdalar .Bunn için yapabileceğim bir şey var mı?Gerçekten fikirlerinize ve yardıma ihtiyacım var .Özellikle hukukçular yanıtlayabilirse çok sevinirim.