Ahsen bize de kredi versen
Borç içindeki bir kadın, bakan eşine seslendi:
AHSEN BİZE DE KREDİ VERSEN
Kemal Unakıtan ın eşi bu çıkış karşısında,"Devlet şahısların kredileriyle uğraşmaz" dedi. Akla, Çalık'a verilen kredi geldi.
İbretlik olay Edirne de yaşandı. Maliye Bakanı Unakıtan için karşılama töreni yapıldı. Bu sırada Ruşen Terlemez adlı bir kadın Ahsen Unakıtan ın yanına gitti. " Güzellik salonum var. Borçlarım birikti. Kredi almam için yardım edin." dedi. Ahsen Hanım sinirlendi.
KADINA,
"Duymamış olayım Devlet şahısların kredileriyle uğraşmaz." diyerek fırça attı.
Re: Ahsen bize de kredi versen
Kurumların kredileriyle uğraşır mı? Çalık vs...
Onlar sadece kendilerine kredi verip kendi yolsuzluklarınaaf çıkarırlar.
Devlet kuş gribini incelese Unakıtan denen adamhapisten çkamaz gerisini boş verin... Sabahın 0548 inde bana suç işletmeyin... sahtekarlara küfür etmek suç oldu....
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Kurumların kredileriyle uğraşır mı? Çalık vs...
Mehmet bey Bu haberlerle siz insana oructa bozdurursunuz.)
Alıntı:
Borç içindeki bir kadın, bakan eşine seslendi:
AHSEN BİZE DE KREDİ VERSEN
Kemal Unakıtan ın eşi bu çıkış karşısında,"Devlet şahısların kredileriyle uğraşmaz" dedi. Akla, Çalık'a verilen kredi geldi.
İbretlik olay Edirne de yaşandı. Maliye Bakanı Unakıtan için karşılama töreni yapıldı. Bu sırada Ruşen Terlemez adlı bir kadın Ahsen Unakıtan ın yanına gitti. " Güzellik salonum var. Borçlarım birikti. Kredi almam için yardım edin." dedi. Ahsen Hanım sinirlendi.
KADINA,
"Duymamış olayım Devlet şahısların kredileriyle uğraşmaz." diyerek fırça attı.
Mehmet bey,Sabah sabah nerden okudum şu haberi,ASKALSIN ORUCTA SAKATLANACAKTI.)
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Mehmet bey Bu haberlerle siz insana oructa bozdurursunuz.)
Sağlığınıza dikkat edin. Herşeyimizi bozdular zaten.
Siz "bizim çalık" ın nesi oluyorsunuz. Bişisi olmuyorsanız, size niye verim.:kızgın: :kızgın:
BU DA TOKİ HANEDANLIĞI
Toplu Konut İdaresi'nde yolsuzluk, torpil ve adam kayırma diz boyu....
Dünyanın sayılı sosyal konut kuruluşlarından olan TOKİ, sıkıntılı günler yaşıyor....İddialara göre, elindeki birikimi ve nakit para kaynaklarını kurutan TOKİ; müteahhitlere ödemelerini yapamaz duruma düştü.
YETMEDİ Başkan Erdoğan Bayraktar'ın hemşerileri kuruma alındı. Yine yetmedi; milletvekilive bürokrat akrabaları da TOKİ ye dolduruldu. Eş, dost, akraba ve hemşeriler yüzünden personel sayısı 300'den 700'e çıktı.
Başkan Bayraktar tesislere aile büyüklerinin isimlerinin verilmesiyle gündemde............
Tasarruf tedbirleri çerçevesinde kamu kurumlarında ki tüm ampuller değiştirilecek. Buraya kadar herşey normal. Yalnız hemen Kemal Unakıtan ın kızı Ampul Fabrikası kurmuş. Haberiniz olsun. Demek ki ihaleyi alacağı kesin.:)
Alıntı:
Tasarruf tedbirleri çerçevesinde kamu kurumlarında ki tüm ampuller değiştirilecek. Buraya kadar herşey normal. Yalnız hemen Kemal Unakıtan ın kızı Ampul Fabrikası kurmuş. Haberiniz olsun. Demek ki ihaleyi alacağı kesin.:)
Sayın: Mehmet bey bazı k..r göz'lülerin görmesi içn artık tek çare kaldı bence eski Türk filimlerinde olurdu Araba carpar vatandaşın gözü açılırdı
ama sanki tersi oluyor gibi geliyor bana ne dersiniz!
Ahsen bize Kedi versen.