Öncelikle hukuk konusunda yetersiz bilgiye sahip olan halkımız için böyle bir çalışma sunmanız çok teşekküre sayan bir durum.Herkes adına teşekkürlerimi sunarım.
Bir gün evimde otururken apartmandan sesler geldiğini duydum ve koridora çıktım.alt katta annem babam ile üst komşumuzun tartıştığını gördüm.Üst komşu bayan olmasına karşın ağza alınmayacak sözler sarfediyordu ve karşısında anne babası yaşında insanlar vardı.Utanmıyor musun bu sözleri söylemeye diyerek üst kattan müdahale ettiğim anda bir küfür ile sözüm kesildi.Ne diyorsun sen demeye kalmadan senide işinden edeceğim elimden geleni yapacağım dedi ve bir sürü küfürler.Babamda oğlum içeri gir bizde gidelim bulaşmayalım dedi döndü gittiler.Toplasanız olay mahalinde üst katta merdivenlerde durarak 2 dk bulundum.Üst komşumuz karakola gidip şikayette bulunmuş.Bizi çağırdılar gittik ifade verdik.Ben askeri personelim ifademi Merkez Komutanlığında verdim.Bir sürü iftarada bulunmuş beni ölümle tehdit ettiler hakaret ettiler diye.Birde alt kattaki komşuları şahit yazdırmışlar(3 kişi).Zaten apartmanda görüştüğü tek daire onlar.Kimse görüşmüyor bu kişilerle.Duyunca şoka girdim.Bende dava açtım bana hakaret etti ve işimden attırmak tehdidinde bulundu diye.Bir ay sonra mahkeme kağıdı geldi annem babam ve ben sanığız.Tehdit ve hakaretten.3 ay sonra mahkeme var.Benim davam açılmamış galiba.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.İşlemediğimiz bi suçtan yargılanıyoruz.Şahitler yalan söyleyecek galiba ne yapmalıyım... Şimdiden teşekkürler..