Askerlik Hakkında-Curuk raporu hakkında
Merhaba,
2008 Ocak ayında motorum ile kaza gecirdim. Sol köprücük kemiğim kırıldı, sağ kolumun adelası patladı. Ameliyat ile köprücük kemigime titanium kilitli plak takıldı. 2009 yılında tecilim bitiyor. Askerlik için subeye gitmem gerekecek ancak, doktorlar bir yılın dolunca plak cıkartılmalı diyor. Öncelikle ne yapmam gerekli beni tekrar ameliyat etmek isteseler askerlik subesi tecilimi uzatır mı? Veya beni curuk sayar mı? Bu işin süreclerini bilmiyorum beni biraz aydınlatır mısınız? Ayrıca sağ kolumdaki adela ezigi nedeniyle yuk tasıyamıyorum agrı ve sızı yapıyor doktorlar duzelmeyecegini soyledi. Ben subeye gittiğimde beni kim kontrol edecek ben derdimi kime anlatacağım. Simdiden tesekkür ederim.
Re: Askerlik Hakkında-Curuk raporu hakkında
Elinizdeki raporlar ile askerlik şubesine gidip durumu açıkladığınız zaman zaten askerlik şubesi sizi askeri hastaneye sevk edecektir.Yani sorununuzun cevabı askrlik şubesinde.Ama durumunuzu belirtir doktor raporu ile gidin şubeye.
Saygılarımla
Benim nişanlım kalbinde ritim bozukluğu var bir ayağı diğerinden 4 cm kısa ayağına bu sebeple platin takıldı iki rahatsılığı da doğuştan fakat şu an askerde ve askeri hastahaneden verilen raporlara göre askerlik yapabileceği söylendi. Ama yarım saatten fazla yürüdüğünde ayağı şişiyor ve tıkanıyor. doktorların nişanlıma çürük raporu vermesi gerekmezmi.
Sanırım doktorlardan daha iyi bilemeyiz...
Mrhba bn 4 yıllık Fen Fakültesi Matematik Bölümü mezunuyum ,bu senede yüksek lisansımı bitirip MATEMATİK ÖĞRETMENİ oldum fakat henüz mezun olduğum için hiçbir yerde çalışmıyorum. . ağustos 2009 da olmak üzere askerliğim belli oldu. . Fakat küçük yaşta 2 defa sağ ayağımdan ameliyat geçirdim, şimdi sağ ayağım sol ayağıma göre daha zayıf ve ayak sinirlerimde iletme yönünden zayıflık var, mesela parmklarımı çekemiyorum ve sağ ayak numaram sol ayak numaramdan 2 cm kısa. . herneyse şu anda çürük alma durumum söz konusu fakat bu benim ileridee İŞ BULMAMI etkilermi ? ben matematikçiyim, ya DEVLETTE veya özel kurumda öğretmen olucam ya da BANKADA yönetici olucam, çürük raporu olduğunda bu işlere alınmama durumum söz konusu mu? lütfen yardımcı olun ,teşekkür ederim. . .