-
Google Chrome
Google, internet explorer, firefox gibi bir web tarayıcısının beta versionunu hizmete soktu.
Denediğim üzere Google chrome web browser son derece hızlı ve pratik. Çok fazla tuş veya sekme barındırmıyor.
En güzel yanı da bilgisayara herhangi bir zarar vermiyor ve diğer tarayıcılarınızın yerine geçmiyor. Siz bilgisayarınızın masaüstünden google chrome kısayoluna tıklayarak dilerseniz google chrome'u, dilerseniz internet explorer'i seçebiliyorsunuz. Hatta isterseniz ayrı sayfalarda her ikisini de kullanabilirsiniz.
Daha fazla bilgi için : http://www.gooseo.com/google-chrome/
Google chrome indirmek için : http://www.google.com/chrome/
-
Re: Google Chrome
İnternet explorer in buton menü karmaşasından sonra çok sade geldi.Ama gerçekten hızlı,alışmak zor olmayacak,sevdim bu crone u:o
-
firefox eklentileri varken, gerisi bana pek bi uzak:o
-
Teşekkürler sayın Av.Feyz Pazarbaşı.
-
Gerçekten hızıyla diğer tarayıcıların bir adım önüne geçeceğini tahmin ettiğim yazılımı herkesin denemesi gerektiğini düşünüyorum..
-
Kesinlikle Chrome çok pratik ve çok hızlı. Sayfaları arama yapmadan ve www diye başlamadan doğrudan yazabilmeniz büyük rahatlık. Bugün 3. günüm ama emin olun henüz tek olumsuz bir görüşüm yok. Google ın ürettiği pekçok programda olduğu gibi ben Beta sürümünde bile fazlası ile memnunum.
Kesinlikle deneyin. Sade görünümü sizi yanıltmasın iki düğmenin altında seçeneğiniz çok fazla. Alışkanlıkları değiştirmek kolay değildir ama masa üstünde bulunsun eminim çabuk alışıp bu ik önerenlere hak vereceksiniz.
-
chrome u kullanmayı pek düşünmüyorum,herşeyden önce başta güvenlik ve eklenti olanakları yok,
firefox + noscript , şuan çok güvenli bir platform sunuyor,
tabi ad block plus kurunca ,zırt pırt fırlayan reklamlar çıkmaz oluyor:p
günlük hava durumu,site bilgileri ,who is kaydı,hangi ülkede host ediliyor bilgilerini sürekli görebiliyorum firefox ile,:o
Google ı sevenler, G oS ada bakmalarını öneririm,ubuntu tabanlı, google ın son çıkardığı işletim sistemi..
-
gtalk çıktığında da heyecanlanmıştık. senelerdir hala beta. bunun akıbeti ne olacak bakalım.
-
Sayın Nikon
Malesef firefox 3 de umduğumu bulamadım. Vista premium kullanıyorum ve firefox da çok fazla çökme yaşıyorum. Hepsini Mozilla ya rapor ettim ama henüz çözümü olmadı.
BU nedenle özellikle Firefox 3 konusunda memnun değilim.
Dediğim gibi Chorome yi oldukça pratik ve iyi buldum.
Elbette beta sürüm olması nedeni ile erkendir.
-
ben çorum diye okuyorum chrome u :)
bazı sorunlar var..
mesela bankaların internet şubelerine girdiğinizde ek pencere açılırken sorun çıkıyor..
ya da facebook da fotolara bakarken hepsini göremiyorsunuz sorunlar çıkıyor..