Evet! Cumhurbaşkanı Ermenistan a gidiyor. Yorumlar sizin.
Printable View
Evet! Cumhurbaşkanı Ermenistan a gidiyor. Yorumlar sizin.
Umarım dönmez.
Ermeni soykırım anıtına çelenk koyacak mı acaba?
Yada tören sırasında ne diyecek " Dost ve kardeş Ermeni halkını sevgi ile kucaklıyorum" mu acaba?
Çok ilginç olacağı kesin.
Devlet olarak hiçbir ağırlığımız ve ilkelerimiz kalmıyor ona yanıyorum.
Azerbaycan lı kardeşlerimizden özür dilerim. Çok utanıyorum. Bu tavır ve davranış Türk Milleti nin tasvip etmediği bir tavır ve davranıştır. Bu günler geçecek. Sabırlı olalım.
Yaklaşık iki dakika evvel Hürriyet Gazetesi Başyazarı Oktay Ekşi NTV televizyonuna yorumlarını aktardı;
Kararın Türkiye'ye ait olmayıp Washington'a ait olduğunu düşündüğü vurgulayarak "Ham bir teşebbüs olduğunu düşünüyorum" diyerek noktaladı.
Bence 60. yı da alsın gitsin bir daha da dönmesin.
Satıldık!!!
04.09.2008/HÜRRİYET
ERTUĞRUL ÖZKÖK
Manşet değiştirten tarihi karar
Dün akşam Moskova’daydım.Moskova’nın efsane haline gelmiş restoranlarından "Turandot"daydım.
Newsweek Dergisi’nin yazdığına göre; bu restoran, Hermitage Müzesi’nin uzmanları tarafından restore edilmiş ve 50 milyon dolara malolmuş.
Yemek sırasında İstanbul’daki arkadaşlar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ervian’a gitmeye karar verdiğini bildirdiler.
Hürriyet’in manşetinde üç günden beri sürdürdüğümüz Deniz Feneri haberi vardı.
Çok önemli bir haberdi.
Ama Cumhurbaşkanının kararı açıklanınca yeni bir değerlendirme yaptık.
Hangisi Türkiye açısından çok daha önemliydi.
Benim oyum Cumhurbaşkanının aldığı kararın manşete çıkartılması yönündeydi.
Arkadaşlarımız da katılınca manşet değişti.
Çok açık ve net bir ifadeyle söylüyorum, Cumhurbaşkanı Gül’ü bütün kalbimle kutluyorum.
Cesur ve tarihi bir karar almıştır. Türkiye, hayatını karartan bu olayla böyle cesur kararlar alarak yüzleşmeyi bilebilmelidir.
Ping pong Amerika ile Çin arasındaki duvarları yıkmıştı.
İnanıyorum ki; futbol Türkiye ile Ermenistan arasındaki buz duvarlarını yıkacaktır.
Cumartesi günkü maçın galibi şimdiden bellidir. Bu maçın galibi Türk halkı ve Ermeni halkı olacaktır.
Şahsen Cumhurbaşkanımızın Ermenistan'a gitmesini kesinlikle tasvip etmiyorum. Bir Azeri toprağı olan Dağlık Karabağ hala Ermenilerin işgali altındayken.. bir Hocalı katlimanının hesabı sorulmamışken.. bu şekilde Ermenistan'a gitmek Azeri kardeşlerimizi resmen incitmek demektir.
Bu arada Ermenistan formalarından Ağrı dağı simgesini kaldırıp kartal ve aslan simgesi koymuş. Olumlu bir davranış ama çok yetersiz.
Uzun yıllar önce Orly'de katliam yapan Ermeni teröristinde protokol tribününde olacağına dair söylentiler var. :(
Gitme kararı kesinleşti.