Re: s.s.k hakında bilgi lütfen yardım edına cıl
Yüksek okulda okuyan bir öğrenci böyle yazıyorsa(buna yazı demek için 2den fazla şahit gerekir)....
Çok uğraştınız mı bu şekilde yazmak için?
Hangi dilde yazdınız bunu?Tercüme edecek biri varmıdır kainatta?
Ben Yüksek Okulda okuyorum. Babamın vefatından sonra bana yetim aylığı bağlandı. Fakat Haziran'da param kesildi. Ben de Ankara SSK'nu telefonla aradım. Telefona çıkan hanım banim öğrenci belgemi yollamam gerektiğini söyledi. Ben yolladım ancak yanlış belgeyi gönderdiğim söylendi bu kez. Temmuz ayından bu yana öğrenci belgemi yolluyorum fakat SSK'ndan olumlu bir cevap alamıyorum. Aradığımda dosyan bulunamadı diyorlar. En son dün aradığımda bana "beyan belgen eksik" dediler. Ben de onlara yolladığımı söyledim.
Size soracağım husus şu;
Öğrenci belgesi,
Beyan belgesi
ve dilekçe yolladım. Daha ne yapmalıyım?
Benim haklarımı koruyan bir yasa yok mu?
SSK'ya yanlış belgeler mi gönderiyorum, lütfen yardım edin.
(bu tercümem sebebiyle kendimi tebrik ediyorum) :)
Alıntı:
alp55 rumuzlu üyeden alıntı
ben yuksek okumakta ogrenım goren ogrencıyım babam oldugumdne doylayı bam yetım aylıgı almaktayım fakat hazaırnda param kesıldı bende tlf ankara sçsçk ardım tlfn dakı kadın ban ögrencı belgeme yola gerktıgını soyledı ben yoladımm yanlsı yolmısınn dedın kısacası temmuz bu yana ogrencı belgemı yoluyorum fakat olum lu bır cvp olmadıgı gıbı aradagımda dosyan bulnmadı dıyıyor en son dun ar5adıgımda bana beyan belgen eksık dedın onu yoladım ya sıze soracagım
ögrfencı belgem
beyan belgısı
dılekce
yoldım ne yapamalıyım benım bır kuruyan hakımı arayan yasa yok mu ya yanlıs belgeler mı yoluyrom lutfen yardım edın
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Ben Yüksek Okulda okuyorum. Babamın vefatından sonra bana yetim aylığı bağlandı. Fakat Haziran'da param kesildi. Ben de Ankara SSK'nu telefonla aradım. Telefona çıkan hanım banim öğrenci belgemi yollamam gerektiğini söyledi. Ben yolladım ancak yanlış belgeyi gönderdiğim söylendi bu kez. Temmuz ayından bu yana öğrenci belgemi yolluyorum fakat SSK'ndan olumlu bir cevap alamıyorum. Aradığımda dosyan bulunamadı diyorlar. En son dün aradığımda bana "beyan belgen eksik" dediler. Ben de onlara yolladığımı söyledim.
Size soracağım husus şu;
Öğrenci belgesi,
Beyan belgesi
ve dilekçe yolladım. Daha ne yapmalıyım?
Benim haklarımı koruyan bir yasa yok mu?
SSK'ya yanlış belgeler mi gönderiyorum, lütfen yardım edin.
(bu tercümem sebebiyle kendimi tebrik ediyorum) :)
Şu mübarek günde nasıl sevaba girdiniz bilemezsiniz İlknur hanım.Teşekkürler. :o
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şu mübarek günde nasıl sevaba girdiniz bilemezsiniz İlknur hanım.Teşekkürler. :o
yardın edersenız sevinirm lutfenn