İtiraz edilen dosyada yapılabilecek işlemler
Merhaba
Alacaklı bankadan kullanmış olduğum ek hesap için tarafıma icra takibi başlatıldı. İcra takibine süresi içinde itirazlarımı yaptım. Ancak alacaklı olan bankaya kredi taksitlerim devam etmekte. Bankaya bu kredinin taksitlerini yatırdığımda, yatırdığım paranın alacaklı vekiline transfer olduğunu çünkü öncelikle yatırılan paranın diğer alacaklara aktarıldığını öğrendim. İtirazlı dosyaya bunu nasıl yapabilirler bana açıklayabilirimisiniz. Nerelere şikayet edebilirim.
itirazlı dosyada yapılabilecek işlemler YARDIM LÜTFEN
Yardımlarınıza acil ihtiyacım var.
Re: İtiraz edilen dosyada yapılabilecek işlmeler
öncelikle gidin icra dosyasına bakın. Sizin itirazınız üzerine takip durmuş mu. Belki itirazınız yerinde görülmeyerek icra müdürlüğü takibin devamına karar vermiş olabilir. Yada itirazınızı borcun bir kısmına yapmış olabilirsiniz. Bu durumda da takip durmaz.
Takip durmuş ve sizin kredi taksiti diye yatırdığınız paralara alacaklı vekiline gidiyor ise banka merkezindeki avukatlara danışın. Onların tarafınıza yaptığı açıklamalardan şüphe duyuyorsanız, bu konuda bir avukattan yardım alın.
Kredi anlaşlamasında 3 aylık taksit ödenmeyince diğer taksitler muaccel hale gelir şeklinde bir ibare vardır. Buna istinaden parayı alıp sizin toplam borcunuzdan düşmüş olabilir. Yani siz 3 ay ödemediğiniz için banka ile aranızda yaptığınız anlaşma tek taraflı olarak sonlandırılmış olabilir.
Saygılarımla.